Επιδειξίας «εφιάλτης» των γυναικών συνελήφθη στη Χαλκίδα

Must Read

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε ο «εφιάλτης» των γυναικών που εργάζονται σε καταστήματα στην οδό Αβάντων της Χαλκίδας, καθώς ο 41χρονος επιδειξίας, που εδώ και έξι μήνες… έδινε show, συνελήφθη το πρωί της Κυριακής 29/12.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να τον εντοπίσουν, μετά την καταγγελία μιας νεαρής σερβιτόρας. Προηγουμένως, ο 41χρονος είχε πιάσει «στασίδι» έξω από την καφετέρια και μόλις την είδε να πηγαίνει για δουλειά, έβγαλε σε κοινή θέα τα… προσόντα του και άρχισε να χαϊδεύει το μόριό του!

Μόλις η κοπέλα έβαλε τις φωνές και κάλεσε την Αστυνομία, ο επιδειξίας έσπευσε να εξαφανιστεί, όμως εντοπίστηκε σε κοντινό πάρκο.

Η αρρωστημένη δράση του έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις αρχές, καθώς από τις αρχές Ιουλίου, με ορμητήριο την εμπορική οδό Αβάντων, ο 41χρονος την έστηνε ακόμη και στις 6 το πρωί έξω από καφέ ή εμπορικά καταστήματα.

Διαβάστε επίσης: Προφυλακίστηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος για τη ληστεία των 4,2 εκατ. ευρώ στην Καβάλα

Μάλιστα, είχε επιδείξει δημοσίως τα γεννητικά του όργανα σε τουλάχιστον άλλες πέντε γυναίκες. Στο παρελθόν, φρόντιζε να καλύπτει το πρόσωπό του με κουκούλες ή και ιατρικές μάσκες, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις αυνανιζόταν προκλητικά μόλις το νεαρό θύμα του έκανε το λάθος να τον κοιτάξει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This