Συγκλονίζει η κατάθεση του 21χρονου στα Πετράλωνα – «Σκότωσα το νονό μου την ώρα που κοιμόταν

Must Read

Με μία κυνική περιγραφή ολοκλήρωσε την ομολογία του στον Εισαγγελέα ο 21χρονος άνδρας που σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του στα Πετράλωνα.

Η υπόθεση που έχει προκαλέσει αποτροπιασμό από την πρώτη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται πως συνεχίζει να σοκάρει, αφού ο ίδιος ο δράστης περιέγραψε ιδιαιτέρως κυνικά το φόνο που διέπραξε.

Δείτε επίσης: Διέρρηξαν τη μουσική σκηνή «Πειραιώς 131» – Αναβλήθηκαν τα live των Τουρνά και Τσαλιγοπούλου

«Τον σκότωσα την ώρα που ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και κοιμόταν. Η μητέρα μου ήταν σε άλλο δωμάτιο και δεν κατάλαβε το παραμικρό. Τεμάχισα το πτώμα και το έβαλα σε τέσσερις σακούλες σκουπιδιών, τις οποίες πέταξα σε κάδο απορριμμάτων», σημείωσε ο 21χρονος δράστης στον Εισαγγελέα.

Ερωτηθείς για τους λόγους που τον οδήγησαν στη δολοφονία του άτυχου άνδρα σημείωσε: «Χτυπούσε τη μητέρα μου. Δεν το άντεχα αυτό. Άλλη μία φορά σκέφτηκα να τον σκοτώσω, αλλά το έκανα τώρα». Τέλος, για το μοιραίο συμβάν υποστήριξε πως «δύο το κάναμε, δεν το έκανα μόνος μου», αναφερόμενος στον κακό του εαυτό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This