10-8-2020

Έμποροι ναρκωτικών εμβόλισαν περιπολικά για να ξεφύγουν, αλλά… απέτυχαν!

Αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το «τομάρι» τους ήταν δύο έμποροι ναρκωτικών που συνελήφθησαν έπειτα από άγρια καταδίωξη της μαύρης Mercedes που επέβαιναν. Οι δύο ναρκέμποροι, ηλικίας 54 και 58 χρόνων, όχι μόνο δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών στην περιοχή της Αγίας Μαύρας, στην Ηλεία, αλλά σανίδωσαν το γκάζι της πολυτελούς μαύρης Mercedes και ανέπτυξαν ταχύτητα 180 χιλιομέτρων!

Πέρασαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα από χωριά με κίνδυνο να προκαλέσουν σοβαρό τροχαίο και τελικά, έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων της ευρύτερης περιοχής, εγκλωβίστηκαν σε αδιέξοδο, απ’ όπου προσπάθησαν να διαφύγουν εμβολίζοντας τα περιπολικά. Έπειτα το έβαλαν στα πόδια και χώθηκαν στα χωράφια, όμως συνελήφθησαν.

Διαβάστε επίσης: Σε 25 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά, ληστείες και προώθηση μεταναστών

Στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν σύνεργα για τη συσκευασία και τη διακίνηση ναρκωτικών, όχι όμως ουσίες. Σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδίκες με βαριές ποινές για υποθέσεις ναρκωτικών, γι’ αυτό μετά την απολογία τους στον ανακριτή θα οδηγηθούν στις φυλακές για να τις εκτίσουν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ