«Καμπάνα» τέσσερα χρόνια σε τρεις Ρομά διαρρήκτες με… ακριβά γούστα

Must Read

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν, οι τρεις διαρρήκτες με τα ακριβά γούστα που είχαν ρημάξει την ευρύτερη περιοχή του Βόλου και απολάμβαναν την καλή ζωή χάρη στα κλοπιμαία.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τούς επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών χωρίς μετατροπή, χωρίς αναστολή και δίχως να δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, καθώς τους έκρινε ένοχους για κλοπή αντικειμένων, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, από κοινού, κατ’ εξακολούθηση. Στο εδώλιο κάθισαν μόνο οι δύο, καθώς ο τρίτος είναι ήδη κρατούμενος για άλλες υποθέσεις.

Οι τρεις Ρομά είχαν εισβάλει στις 17 Δεκεμβρίου του 2018 σε ένα σπίτι στο Φυτόκο, απ’ όπου είχαν αρπάξει το ποσό των 3.000 ευρώ, αλλά και τρεις σταυρούς, μια βέρα, ένα μονόπετρο, ένα σετ με μαργαριτάρια και λίρες Αγγλίας άγνωστης αξίας, καθώς και ένα tablet και κινητά τηλέφωνα.

Κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ

Την επομένη κιόλας ημέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», χτύπησαν άλλο ένα σπίτι στον Βόλο και έκλεψαν διάφορα κοσμήματα, όπως σκουλαρίκια με διαμαντάκια, ενώ δύο ημέρες αργότερα διέρρηξαν μια κατοικία στις Αλυκές, απ’ όπου αφαίρεσαν βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια και ρολόγια, συνολικής αξίας 600 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Σκηνικό από ταινία δράσης στη Θεσσαλονίκη – Καταδιωκόμενο όχημα έκοψε στα δύο αυτοκίνητο (video)

Από την προανάκριση μετά την εξιχνίαση των κλοπών διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν ανοίξει την 1η Δεκεμβρίου 2018 ένα σπίτι στον Ριζόμυλο, από το οποίο έκλεψαν έξι χρυσές λίρες, αλυσίδες, δαχτυλίδια, σταυρούς και σκουλαρίκια, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ, καθώς επίσης και μετρητά ύψους 2.100 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This