Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε αυτοκίνητα και τα πουλούσε… ανταλλακτικά!

Must Read

Συνελήφθη στην περιοχή του Ασπροπύργου, έπειτα από επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου, ένας 39χρονος Έλληνας ο οποίος κατηγορείται για σύσταση συμμορίας, κλοπές οχημάτων και πλαστογραφία καθώς και για παραβάσεις σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος. 

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από καταγγελία κλοπής οχήματος από την περιοχή του Αμαρουσίου στις 9 Ιανουαρίου. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Ο.Π.Κ.Ε, που εντόπισαν το εν λόγω αυτοκίνητο σε μάντρα αυτοκινήτων στην περιοχή Σκαλιστήρη του Ασπροπύργου. 

Ακολούθως, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου μετέβησαν στο σημείο και έθεσαν το εν λόγω όχημα σε διακριτική επιτήρηση έως την στιγμή που εμφανίστηκε ο 39χρονος υπεύθυνος της μάντρας, ο οποίος και ακινητοποιήθηκε.

Δείτε επίσης: Άγνωστοι άδειασαν το ίδιο ΑΤΜ στη Λυκόβρυση για τέταρτη φορά

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης αποτελεί μέλος εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας αφαιρούσαν οχήματα από διάφορες περιοχές της Αττικής και στη συνέχεια τα μετέφεραν στην ανωτέρω μάντρα με σκοπό να τα αποσυναρμολογήσουν και να πουλήσουν τα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά.

Από τη έρευνα τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο της μάντρας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρακαρισμένα αυτοκίνητα, αμαξώματα και εξαρτήματα οχημάτων καθώς και πλήθος εργαλείων πρόσφορων για την αποσυναρμολόγηση των οχημάτων.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν τριάντα τρεις περιπτώσεις κλοπών οχημάτων ενώ η έρευνα συνεχίζεται καθώς το μεγαλύτερο μέρος των κατασχεμένων έφεραν αποξεσμένο τον αριθμό πλαισίου.

Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This