Δεν έχουν το θεό τους! Ιερόσυλοι ξάφρισαν από τα παγκάρια του Αγ. Αθανασίου 1.300 ευρώ

Must Read

Ιερόσυλοι άδειασαν τα παγκάρια του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα, αφαιρώντας 1.300 ευρώ. Οι κλέφτες διέρρηξαν τη βορεινή πόρτα της εκκλησίας και όταν μπήκαν μέσα, πήγαν «γραμμή» στα παγκάρια από όπου πήραν περίπου 1.300 ευρώ, μαζί με τα χρήματα του φιλόπτωχου ταμείου. Το ευτύχημα είναι ότι οι δράστες δεν βεβήλωσαν ιερά αντικείμενα αφού αρκέστηκαν στα χρήματα.

Σε δηλώσεις του στην «Πατρίς», ο πρωτοπρεσβύτερος του μητροπολιτικού ναού, πατέρας Αλέξιος Αναγνωστόπουλος, είπε ότι συγχωρεί τους δράστες και τους παρακαλεί να μην το ξανακάνουν.

Δείτε επίσης: Χειροπέδες σε 27χρονο για την δολοφονία του 20χρονου μετανάστη στη Μόρια

«Σήμερα τα ξημερώματα διέρρηξαν την πόρτα και μπήκαν από τη βορεινή πλευρά της εκκλησίας, διέρρηξαν τον παγκάρι, μας πήραν περισσότερα από 1.300 ευρώ μαζί με τα χρήματα του φιλοπτώχου και μας έκαναν μεγάλες ζημιές. Υπενθυμίζω ότι αύριο και μεθαύριο έχουμε το πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου. Εγώ τους συγχωρώ. Δεν έπρεπε να σπάσουν την πόρτα, ας μας ζητούσαν χρήματα, θα τους βοηθούσαμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This