Ψάλτης πυροβόλησε στο κεφάλι άνδρα και μετά τον «διάβασε»

Must Read

Από το κατώφλι του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών πέρασε χθες ο 82χρονος που το Νοέμβριο του 2016 εκτέλεσε έναν 45χρονο Βούλγαρο στα Καμίνια Πατρών.

Όλα είχαν συμβεί τρία χρόνια πριν όταν ο θύτης είχε επισκεφτεί το εξοχικό του, στο οποίο φιλοξενούσε το θύμα και τη σύζυγό του. Εκείνη την ημέρα ο 45χρονος Βούλγαρος είχε οργανώσει ένα τραπέζι και εκτός από τους φίλους του, είχε καλέσει και τον 82χρονο.

Κάποια στιγμή υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ τον δύο ανδρών με τον Βούλγαρο να εξυβρίζει τον ηλικιωμένο. Ο τελευταίος τότε έφυγε από το σπίτι, πήγε στη διπλανή αποθήκη, δικής του ιδιοκτησίας και επέστρεψε με μία κοντόκανη καραμπίνα. Τότε απείλησε το θύμα να ζητήσει συγγνώμη αλλιώς θα τον πυροβολούσε.

Ο 45χρονος δεν τον άκουσε και επιτέθηκε εναντίον του με μία σιδερόβεργα. Τότε ο 82χρονος τον πυροβόλησε εξ επαφής στο πρόσωπο σκοτώνοντας τον ακαριαία.

Το παράξενο της υπόθεσης ήταν ότι αμέσως μετά τη διάπραξη του φόνου, ο 82χρονος όντας ψάλτης, στάθηκε πάνω από το σώμα του θύματος και τον «διάβαζε».

Μετά το περιστατικό ο 82χρονος πέταξε την καραμπίνα του και επιβιβάστηκε στο ΚΤΕΛ για να επιστρέψει στο σπίτι του. Οι Αρχές που είχαν ειδοποιηθεί στο μεταξύ, ακινητοποίησαν το λεωφορείο και τον συνέλαβαν.

Στη δίκη που ακολούθησε σε πρώτο βαθμό ο 82χρονος είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε 15 χρόνια κάθειρξη και εξέτειε την ποινή στο αναρρωτήριο των φυλακών. Ωστόσο, το δικαστήριο του έδωσε το δικαίωμα να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής στο σπίτι του λόγω της κατάστασης της υγείας του.

Δείτε επίσης: Σειρά εμπρηστικών επιθέσεων σε Ταύρο, Ελληνικό, Πολύγωνο, Αγίους Αναργύρους και Ασπρόπυργο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This