Αυτός είναι ο επίδοξος βιαστής που επιτέθηκε στη 12χρονη στο Πέραμα

Must Read

Το φως της δημοσιότητας είδε η φωτογραφία του Αλγερινού που προσπάθησε να βιάσει τη 12χρονη αθλήτρια Κουνγκ Φου στο Πέραμα του Πειραιά.

Ο δράστης επιχείρησε να παρενοχλήσει σεξουαλικά το νεαρό κορίτσι το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020, με την κοπέλα όμως να τον βγάζει νοκ-αουτ και να τον αναγκάζει να τραπεί σε φυγή.

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα ξεκίνησαν όταν το κορίτσι είχε επιβιβαστεί στο λεωφορείο που οδηγούσε ο πατέρας της και επέστρεφε σπίτι του. Ο δράστης την ακολούθησε και την αιφνιδίασε ακουμπώντας το στήθος της.

Η αντίδραση της κοπέλας ήταν ακαριαία και με τρεις λαβές κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Τρομαγμένος ο δράστης το έβαλε στα πόδια με την κοπέλα να πηγαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα με τον πατέρα της, ο οποίος και τον είχε δει, κάτι που οδήγησε γρήγορα στη σύλληψή του.

«Όταν με άγγιξε στο στήθος, αιφνιδιάστηκα και του έριξα μια κλοτσιά στο κεφάλι και δύο χτυπήματα με το χέρι. Ζαλίστηκε και έπεσε σε ένα αμάξι. Έβαλα τις φωνές, βγήκε η μαμά από το σπίτι, και τον είδαμε να τρέχει με αίματα. Αν ήταν άλλο κοριτσάκι, δεν ξέρω πώς θα είχε εξελιχθεί. Η μάνα μου ήταν σε κατάσταση σοκ! Έπειτα από αυτό νιώθω πιο δυνατή. Σίγουρη για τον εαυτό μου».

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του αποσκοπώντας στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και δη, των ανήλικων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων από την εγκληματική του δράση, στη διευκόλυνση της διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων καθώς και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του ανωτέρω αδικήματος, προκειμένου δε να διαπιστωθούν και να εξιχνιαστούν ομοειδείς υποθέσεις που τυχόν τέλεσε.

Πρόκειται για τον IBRAHIM YOUSSEF του RIAD, που γεννήθηκε στην Αίγυπτο με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, να έχει χρονική διάρκεια μέχρι 13-3-2020.

Δείτε επίσης: Πυρπόλησε για εκδίκηση το περίπτερο της εν διαστάσει συζύγου του

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This