Έβγαλε μαχαίρι σε επιχειρηματία για οικονομικές διαφορές και κατέληξε να αυτοχαρακώνεται!

Must Read

Αιματηρό επεισόδιο -ευτυχώς χωρίς να θρηνήσουμε θύματα- προκάλεσε στη Λαμία ένας Σύρος, που, σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε με μαχαίρι και κατσαβίδι σε επιχειρηματία και τελικά αυτοτραυματίστηκε.

Το απίστευτο συμβάν έγινε νωρίς το μεσημέρι έξω από την επιχείρηση του Έλληνα εμπλεκόμενου στη Λαμία. Ο αλλοδαπός είχε κάποια διαφωνία για μια παραγγελία που είχε κάνει και ζητούσε πίσω την προκαταβολή του, ύψους 100 ευρώ, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μάλλον δεν ήθελε να του τα δώσει, γεγονός που εξόργισε τον Σύρο, ο οποίος πάνω στον καβγά έβγαλε μαχαίρι και κατσαβίδι και του επιτέθηκε, όπως και  σ’ έναν υπάλληλο, που έτρεξε να τον βοηθήσει. Ευτυχώς κάνεις από τους δυο δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο Σύρος εκτός εαυτού άρχισε να χαρακώνεται στο στήθος και να ουρλιάζει.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον αλλοδαπό, ο οποίος είναι περίπου ηλικίας 50 ετών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This