Παίκτης του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» προσπάθησε να σκοτώσει την αδερφή του με αλυσοπρίονο!

Must Read

Σκηνές από ταινία θρίλερ με πρωταγωνιστή τον πρώην διαγωνιζόμενο σε τάλεντ σόου Βασίλη Παπαδογεωργόπουλο, γνωστό και ως «Black Truth», εκτυλίχτηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ηλιούπολη, με τον 47χρονο άνδρα να εισβάλλει σε κατάσταση αμόκ στο σπίτι της αδελφής του με αλυσοπρίονο, απειλώντας να κομματιάσει την ίδια και την οικογένειά της!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Espresso», το αιματοκύλισμα στο διαμέρισμα της οδού Κυπριανού αποτράπηκε από καθαρή τύχη, καθώς ο 47χρονος κηπουρός και πρώην υποψήφιος παίκτης του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε φτάσει στην οικογενειακή πολυκατοικία αποφασισμένος να σκοτώσει! Λίγο πριν από τις 7 το πρωί ο δράστης φορώντας κράνος εισέβαλε αρχικά στο διαμέρισμα όπου διαμένει ο θείος του κουνιάδου του και αφού τον ακινητοποίησε με ψεύτικο πιστόλι, του έβαλε μια μπάλα από κάλτσες στο στόμα καθώς και μονωτική ταινία για να μην μπορεί να φωνάξει και του πέρασε χειροπέδες.

Στη συνέχεια ο 47χρονος, παίρνοντας τα κλειδιά για το διαμέρισμα του 1ου ορόφου όπου διαμένει η αδελφή του με τον σύζυγο και τον 12χρονο γιο τους, μπούκαρε στο σπίτι της οικογένειας σε έξαλλη κατάσταση κρατώντας το αλυσοπρίονο και απειλώντας να τους ξεκληρίσει.

Ο σύζυγος της 40χρονης αδελφής του δράστη, που βρισκόταν στην κουζίνα, μόλις αντιλήφτηκε την κατάσταση έτρεξε προς την πόρτα επιχειρώντας να τον απωθήσει για να προστατεύσει την οικογένειά του. Οι δύο άντρες, σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσαν κυριολεκτικά μάχη, ενώ έντρομη η 40χρονη, που ξύπνησε από τη φασαρία, κάλεσε την Αστυνομία. Η άφιξη των αστυνομικών στο σημείο ήταν άμεση, όμως χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της ΟΠΚΕ προκειμένου να ακινητοποιήσουν τον 47χρονο, ο οποίος ήταν εκτός αυτού.

«Η εντολέας μου και η οικογένειά της έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη, τους επιτέθηκε με αλυσοπρίονο, επιχείρησε να εισέλθει στην οικία τους, το ανήλικο παιδί της κλείστηκε στην ντουλάπα για να σωθεί…» περιέγραψε στην «Espresso» η δικηγόρος της αδελφής του δράστη Γιάννα Παναγοπούλου, εξηγώντας πως η ίδια ιστορία είχε επαναληφθεί και το 2013, όταν ο 47χρονος είχε μαχαιρώσει την αδελφή του, που κυριολεκτικά έζησε από θαύμα!

«Ο αδελφός της τής είχε επιτεθεί ξανά το έτος 2013 με μαχαίρι και η κοπέλα ήταν για έναν μήνα στην Εντατική» τονίζει η κυρία Παναγοπούλου, επισημαίνοντας ότι ο δράστης καταδικάστηκε, εξέτισε τμήμα της ποινής του στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού και αποφυλακίστηκε υφ’ όρον.

«Δυστυχώς, η αξιόποινη συμπεριφορά του δεν είχε τέλος. Ευτυχώς, η Αστυνομία επενέβη και δεν θρηνήσαμε θύματα!» τονίζει η δικηγόρος, προσθέτοντας ότι η οικογένεια έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Ο 47χρονος αμέσως μετά τη σύλληψή του με εισαγγελική εντολή τέθηκε σε αναγκαστική νοσηλεία και μεταφέρθηκε στο Δαφνί, ενώ η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο άνδρας, που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βαρύ ψυχιατρικό ιστορικό, είχε εμφανιστεί πριν από ενάμιση περίπου χρόνο στο γνωστό τάλεντ σόου ντυμένος στα μαύρα και με… poker face, προκαλώντας αμηχανία στους κριτές με την ακραία εμφάνισή του, ενώ δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

ΠΗΓΗ εφημερίδα «Εspresso»

Δείτε επίσης: Έγκλημα στην Πάτρα: 41χρονος νεκρός από πυροβόλο όπλο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This