Αλβανός ναρκέμπορος έκρυβε «φούντα» σε… παπλωματοθήκη

Must Read

Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, έκρυβε ναρκωτικά μέσα σε παπλωματοθήκη.

Ο 29χρονος φέρεται ότι είναι σημαντικό στέλεχος σπείρας εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, η οποία έφερνε στη χώρα μας ποσότητες χασίς από τη γειτονική Αλβανία.

Διαβάστε επίσης: Έφοδος στη γιάφκα του «Τοξοβόλου» – Δείτε τι βρήκε η Αντιτρομοκρατική στο διαμέρισμα (photo)

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι του συλληφθέντος, σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 10 κιλών και 177 γραμμαρίων, επιμελώς κρυμμένα μέσα σε παπλωματοθήκη και τυλιγμένα σε χαλιά!

Πακέτο σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας

Επίσης, εντόπισαν και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ, το οποίο κατάσχεσαν ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, και ένα πακέτο σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσε για τις συναλλαγές του ο αλλοδαπός.

Σε βάρος του 29χρονου Αλβανού σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και με αυτή ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This