Περιγραφή σοκ από τον επιχειρηματία: Μου έβαλε το περίστροφο στο κεφάλι!

Must Read

Αντιμέτωπος με δυο ενόπλους βρέθηκε χθες το βράδυ ένας επιχειρηματίας στη Βούλα, που μόλις είχε επιστρέψει από το Ντουμπάι.

Οι δράστες, ένας Ελληνας και ένας αλλοδαπός και οι δύο μετρίου αναστήματος, εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι του έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Αφού τον απείλησαν με δυο όπλα άρχισαν να ψάχνουν όλα τα δωμάτια και άρπαξαν τελικά 12.000 ευρώ, ρολόγια και χρυσαφικά.

Μέσα στο σπίτι ήταν η σύζυγός του με μία φίλη της.

«Καθόμουν στο γραφείο μου, ένιωσα ένα χέρι να με χτυπάει στην πλάτη και γύρισα. Θεωρώντας ότι κάποιος μου κάνει πλάκα βρέθηκα αντιμέτωπος με ένα πιστόλι και έναν άνδρα μεσαίου αναστήματος, με καλυμμένα χαρακτηριστικά να με απειλεί. Λίγα δευτερόλεπτα μετά μπαίνει και ένα δεύτερο άτομο. Μας ακινητοποιούν και μας εγκλωβίζουν εμένα τη γυναίκα μου και τη φίλη της στο χώρο της κουζίνας», φέρεται να υποστήριξε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς, το θύμα της ληστείας.

«Ενώ έψαχναν το σπίτι, λέω στον έναν πως στο συρτάρι έχω 6.000 ευρώ και αυτός μου απαντάει πως δεν θέλει αυτά τα λεφτά, θέλει τα πολλά λεφτά. Συνέχισε να ψάχνει μέχρι που βρήκε ακόμα 6.000 ευρώ. Θεωρώ ότι οι δράστες ήταν ενημερωμένοι από το φιλικό μου περιβάλλον. Πιστεύω ότι γνώριζαν πολύ καλά τι έκαναν», πρόσθεσε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This