Βρέθηκε και δεύτερη γιάφκα του τοξοβόλου – Τι εντόπισε η αντιτρομοκρατική

Must Read

Το έτερο κρησφύγετο του τοξοβόλου βρέθηκε σήμερα το πρωί από τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στα Σεπόλια και συγκεκριμένα στην οδό Οιδίποδος 35. Τα ευρήματα από την πρώτη γιάφκα του τοξοβόλου του Συντάγματος, Γιάννη Μιχαηλίδη, στον Άγιο Νικόλαο Πατησίων, οδήγησαν στην εύρεση και της δεύτερης.

Πρόκειται για δώμα πολυκατοικίας που το νοίκιαζε από τον Οκτώβριο η 28χρονη Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, η μία, δηλαδή, από τις δύο συλληφθείσες -μαζί με τον τοξοβόλο Γιάννη Μιχαηλίδη- γυναίκες. Η νεαρή, πιθανότατα, έμενε εκεί, χρησιμοποιώντας την πλαστή ταυτότητα με τη φωτογραφία της και τα στοιχεία Λαμπίρη Ζωή του Πέτρου.

Στο εσωτερικό της γιάφκας έχουν εντοπιστεί δύο κινητά τηλέφωνα (εκ των οποίων το ένα σε λειτουργία), φορητός υπολογιστής, κλειδιά κι ένας φορητός ασύρματος.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το διαμέρισμα μάλλον είχε «καθαριστεί», όπως είχε συμβεί και με την προηγούμενη γιάφκα των συλληφθέντων, ενώ οι πληροφορίες για το διαμέρισμα φέρεται να δόθηκαν στην αστυνομία από πολίτες μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των συλληφθέντων από την ΕΛΑΣ.

Πριν από μερικές ημέρες, σε διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ναυάρχου Βότση 3 και θεωρείται κρησφύγετο της ομάδας, πραγματοποιήθηκε έρευνα από την Αντιτρομοκρατική και την Εγκληματολογική Υπηρεσία, κατά την οποία, εκτός των άλλων, βρέθηκε πλούσιο ψηφιακό υλικό, καθώς και ανταλλακτικά για drone, κλειδιά, πολλά ρούχα, και άλλο υλικό, που εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Το εν λόγω διαμέρισμα είχε νοικιαστεί από τη φίλη του τοξοβόλου με τα πραγματικά της στοιχεία, τον Σεπτέμβριο του 2019, όμως δεν είχε δηλωθεί η ενοικίαση.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων που αφορούν στη σύλληψη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) των:

α) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη του Χαραλάμπους και της Γεωργίας, γεν. 31-05-1988 στο Μαρούσι Αττικής,

β) ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνας του Ανδρέα και της Μαρίας γεν. την 21-11-1992 στην Αθήνα Αττικής και

γ) ΒΑΛΑΒΑΝΗ Δήμητρας – Ευδοξίας του Βασιλείου και της Χρυσούλας, γεν. 21-09-1994 στην Αλαχούα Φλώριδα Η.Π.Α,

ανακοινώνεται ότι από μεσημβρινές ώρες χθες (09-02-2020) διενεργείται νομότυπη έρευνα σε διαμέρισμα στην Αθήνα το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, ενοικίαζε η ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνα, χρησιμοποιώντας τα πλαστά στοιχεία ταυτότητας (ΛΑΜΠΙΡΗ Ζωή του Πέτρου), από το μήνα Οκτώβριο του έτους 2019.

Κατά την έρευνα, μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί και κατασχεθεί, μεταξύ άλλων:

(2) κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα σε λειτουργία,
φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
πλήθος κλειδιών και
φορητός ασύρματος.

Η έρευνα συνεχίζεται.

Δείτε επίσης: «Σιγά τον εγκληματία» – Η δήλωση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τον τοξοβόλο που «άναψε» τα αίματα (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This