Για τον ρόλο του ύπνου, ο 19χρονος νταής έσπασε το σαγόνι 16χρονου – Θα τρώει με καλαμάκι για ένα μήνα το θύμα

Must Read

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν σε επαγγελματικό λύκειο στην Πάτρα, όπου ένας 19χρονος μαθητής αποφάσισε να παραστήσει τον νταή και έφτασε στο σημείο να σπάσει το σαγόνι συμμαθητή του.

Το θύμα, σύμφωνα με καταγγελίες, διαφώνησε με τον δράστη για τον ρόλο που έχει ο ύπνος στον ανθρώπινο οργανισμό και έπειτα από έντονη λογομαχία ο 19χρονος φέρεται ότι γρονθοκόπησε τον 16χρονο, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει κάταγμα στο σαγόνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση. Ήταν τέτοιο το μέγεθος του χτυπήματος, που οι ορθοπεδικοί τού τοποθέτησαν τρεις λάμες στην κάτω γνάθο, καθώς το κάταγμα ήταν συντριπτικό.

Σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του μαθητή, ο οποίος έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, όλα άρχισαν από μια διαφωνία στη διάρκεια συζήτησης. Όπως δήλωσε ο πατέρας του θύματος, ο 19χρονος δράστης, ο οποίος είναι αθλητής του μποξ, θίχτηκε από τα λόγια του 16χρονου και στα καλά καθούμενα του επιτέθηκε. Ο 19χρονος μετά το συμβάν εξαφανίστηκε από την Πάτρα και παρέμεινε εξαφανισμένος για τουλάχιστον 48 ώρες, προκειμένου να παρέλθει το χρονικό όριο για το αυτόφωρο και να αποφύγει τη σύλληψη.

Για το πρωτοφανές περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, προκειμένου να ληφθούν και παιδαγωγικά μέτρα εναντίον του 19χρονου.
Το παιδί, που χτυπήθηκε, πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο, θα χρειαστεί να τρώει με καλαμάκι για έναν ολόκληρο μήνα!

Δείτε επίσης: Συνελήφθη Αλβανός ληστής μπούκαρε σε σπίτι στη Μανωλάδα, χτύπησε τη μάνα και βίασε την κόρη της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This