Συγκλονίζει ο κυνισμός του 40χρονου που βίαζε call girls – «Τη χτύπησα με ένα μεγάλο ξύλο, το κεφάλι της έβγαζε πολύ αίμα»

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις του 40χρονου Βούλγαρου «δράκου» που μαζί με τον φίλο του βίαζε, χτυπούσε και λήστευε call girls το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Αθήνα.

Ο δράστης παρέσερνε τα θύματά του σε εγκαταλελειμμένα κτήρια τα οποία είχε μόλις διαρρήξει και αφού τις ακινητοποιούσε τις βίαζε και τις λήστευε.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το «ΘΕΜΑ» και οι Δημήτρης Πώποτας και Άρια Καλύβα, στην κυνική και χυδαία απολογία του ο 40χρονος περιγράφει με λεπτομέρειες τα ειδεχθή εγκλήματά του από την προσέγγιση των κοριτσιών μέχρι και τον τρόπο που ζητούσε χρήματα για να τα αφήσει ελεύθερα.

Το διαβιβαστικό της Ασφάλειας και η απολογία του

Ατελείωτη είναι η λίστα των αδικημάτων στα οποία εμπλέκεται ο δράστης, με δεκάδες διαρρήξεις γραφείων και διαμερισμάτων να τον συνοδεύουν στο ποινικό του μητρώο.

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως αποκαλύφθηκε έχει φυλακιστεί δύο φορές ενώ έχει εισαχθεί και στο Δαφνί.

«Είναι σεσημασμένος για διαρρήξεις γραφείων και διαμερισμάτων (έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών) και είχε αποφυλακιστεί στις 24 του περασμένου Απριλίου από τον Κορυδαλλό. Μάλιστα με σχετική παραγγελία του εισαγγελέα είχε μεταχθεί την ίδια ημέρα για εισαγωγή και νοσηλεία στο Δαφνί, καθ’ όσον είχε κριθεί επικίνδυνος για τον εαυτό του και το περιβάλλον του. Οπως προέκυψε, ο βιαστής νοσηλεύτηκε έως τις 2 Μαΐου του 2019, οπότε και έλαβε εξιτήριο», αναφέρει χαρακτηριστικά το διαβιβαστικό της Ασφάλειας.

«Είμαι στην Ελλάδα 13 χρόνια, γι’ αυτό και καταλαβαίνω καλά ελληνικά. Δεν έχω σχέση με γυναίκα ούτε εδώ, ούτε στη Βουλγαρία. Εχω πάει και δύο φορές φυλακή για κλοπές και βγήκα πριν από σχεδόν έναν χρόνο. Από τότε μένω σε διάφορα εγκαταλελειμμένα σπίτια ή γραφεία τα οποία έχω διαρρήξει. Τον τελευταίο καιρό μένω σε ξενοδοχεία και δεν εργάζομαι κάπου» κατέθεσε αρχικά στην απολογία του.

Δείτε επίσης: Για τον ρόλο του ύπνου, ο 19χρονος νταής έσπασε το σαγόνι 16χρονου – Θα τρώει με καλαμάκι για ένα μήνα το θύμα

Η τυχαία επιλογή των θυμάτων

Για την επιλογή των κοριτσιών που θα βίαζε και θα λήστευε ο Βούλγαρος δεν ακολουθούσε καμία απολύτως τακτική. Όπως αναφέρουν οι ιθύνοντες της Αστυνομίας έπαιζε… ρουλέτα και το μόνο που τον απασχολούσε ήταν να μην έχει το θύμα του συνοδό.

Όπως περιγράφει, όλα ξεκίνησαν με την 24χρονη Μπόγια «πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες διέρρηξα ένα σπίτι στην οδό Λουκάρεως, το οποίο γνώριζα ότι ήταν εγκαταλελειμμένο και δεν είχε ρεύμα. Το απόγευμα εκείνης της ημέρας πήρα τηλέφωνο για να έρθει στο σπίτι μια γυναίκα, που θα της έδινα 100 ευρώ την ώρα. Εγώ είχα σκεφτεί ότι ήθελα την κοπέλα να την κρατήσω σπίτι μία ημέρα και να κάνω σεξ όπως ήθελα. Η κοπέλα ήταν αδύνατη, ξανθιά από την Αλβανία. Με το που μπήκε στο σπίτι τής έδωσα τα χρήματα όπως είχαμε συμφωνήσει για μία ώρα. Από τη στιγμή που τη χτύπησα την έκανα ό,τι ήθελα. Μάλιστα, όσο ήταν δεμένη την είχα βγάλει και φωτογραφίες. Την επομένη το μεσημέρι εγώ έφυγα από το σπίτι και την άφησα δεμένη. Ζήτησα από ένα παιδί που ήξερα ότι είναι φίλος της να μου δώσει 1.000 ευρώ για να την αφήσω ελεύθερη. Εκείνος μου είπε ότι δεν έχει να μου δώσει και εγώ του είπα πού βρίσκεται για να πάει να τη βρει».

Το δεύτερο θύμα στους Αμπελόκηπους

Ο αδίστακτος Βούλγαρος όμως δεν έμεινε εκεί και θέλησε να προβεί ξανά στις εγκληματικές του ενέργειες και ενέπλεξε και έναν φίλο και συμπατριώτη του που είχε γνωρίσει σε καφετέρια στο Παγκράτι.

Θύμα τους αυτή τη φορά μία 23χρονη escort από τη Ρωσία για την οποία περιέγραψε χαρακτηριστικά πως «πριν από περίπου μία εβδομάδα ήθελα να ξανακάνω το ίδιο με άλλη κοπέλα όμως. Βρήκα ένα διαμέρισμα 3ου ορόφου στην οδό Φειδιππίδου που ήξερα ότι είναι εγκαταλελειμμένο γιατί πριν από δύο χρόνια είχα νοικιάσει το διπλανό διαμέρισμα από αυτό, οπότε ήξερα ότι δεν είχε πάει κανείς εκεί.

Είχα σκοπό να καλέσω μια κοπέλα επ’ αμοιβή, να την κρατήσω σχεδόν μία ημέρα και να την κάνω ό,τι θέλω, γι’ αυτό είχα μαζί μου μαχαίρι και ταινία. Κάλεσα μια κοπέλα και συμφωνήσαμε να έρθει για δύο ώρες και θα της έδινα 140 ευρώ για κάθε ώρα. Επειτα από 45 λεπτά έφτασε η κοπέλα. Ηταν ψηλή, αδύνατη με καστανά μαλλιά από τη Ρωσία και την έλεγαν Ντάρια. Μόλις μπήκε μέσα, μου ζήτησε τα λεφτά και εγώ της είπα ότι θα κάτσει σπίτι μου για μία ημέρα και θα την κάνω ό,τι θέλω και την έδεσα.

Εδεσα τα χέρια με ταινία μεταξύ τους και τα πόδια μεταξύ τους. Την έβαλα στο κρεβάτι και της έβγαλα τα ρούχα. Στο μεταξύ το βράδυ πήρα τηλέφωνο τον Τόντσο και του είπα να έρθει να με βοηθήσει. Εκείνος ήρθε και είδε την κοπέλα που είχα δεμένη. Του είπα αν θέλει να κάνει σεξ μαζί της σε διπλανό δωμάτιο. Η Ντάρια έμενε σε ξενοδοχείο στην οδό Πειραιώς. Ηθελα να πάω εκεί και να της κλέψω ό,τι είχε στο δωμάτιο, γι’ αυτό σκέφτηκα να στείλω τον Τόντσο να νοικιάσει ένα δωμάτιο εκεί και να πάω εγώ μετά να την κλέψω, αφού θα είχα τη δικαιολογία ότι μένω στο δωμάτιό του. Ετσι τον έστειλα.

Εκείνος κάθισε μέχρι τα ξημερώματα και έπειτα γύρισε στο διαμέρισμα στη Φειδιππίδου. Μόλις γύρισε, εγώ πήγα στο ξενοδοχείο στο δωμάτιο που είχε νοικιάσει και αυτός έκατσε με την κοπέλα. Επειτα από μισή ώρα πήγα στο δωμάτιο όπου έμενε η Ντάρια με την κάρτα της και πήρα τη βαλίτσα της. Επειτα γύρισα στο διαμέρισμά μου, ζήτησα από την Ντάρια να μου δώσει τους κωδικούς από τις κάρτες και πήγα με τον Τόντσο και κάναμε αναλήψεις από τις δύο κάρτες συνολικά 1.300 ευρώ. Τα λεφτά τα μοιραστήκαμε. Επειτα έφυγε ο Τόντσο και πήρε μαζί του το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας γιατί μου είπε ότι ήταν καλό. Γύρω στις 10 το πρωί έφυγα και εγώ και άφησα την κοπέλα δεμένη».

Το 24χρονο call girl

Τελευταία πράξη του εγκληματικού βίου του 40χρονου τελέστηκε την περασμένη Κυριακή με θύμα ένα 24χρονου call girl από την Ουκρανία με την οποία έδωσε ραντεβού σε διαμέρισμα της οδού Β. Κωνσταντίνου στο ύψος της Ρηγίλλης. Ήταν το θύμα που βασάνισε περισσότερο και μάλιστα όπως παραδέχεται η ίδια όταν τον ρώτησε αν θα τη σκοτώσει εκείνος αποκρίθηκε πως «δεν έχω σκοπό να σε σκοτώσω αλλά αν χρειαστεί θα το κάνω».

Ο ίδιος στο κομμάτι αυτό της απολογίας του σημείωσε: «Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου το απόγευμα βρήκα ένα σπίτι στην οδό Β. Κωνσταντίνου και το διέρρηξα. Το σπίτι ήξερα ότι ήταν εγκαταλελειμμένο γιατί το είχα διαρρήξει και πιο παλιά. Την Κυριακή είχα αποφασίσει να καλέσω πάλι μια γυναίκα σπίτι μου, όπως τις άλλες φορές. Είχα μαζί μου ταινία, χειροπέδες και ένα μαχαίρι γι’ αυτό τον σκοπό. Το απόγευμα κάλεσα μια γυναίκα και είχαμε κανονίσει να έρθει για μία ώρα και θα της έδινα 140 ευρώ.

Γύρω στις 10 το βράδυ έφτασε στο σπίτι. Ηταν ψηλή, λίγο χοντρή, από την Ουκρανία και την έλεγαν Αννα. Ζήτησε τα λεφτά, της έδωσα 150 ευρώ, πήγαμε στο δωμάτιο. Επειδή δεν έκανε ό,τι ήθελα, μου είπε ότι τα λεφτά δεν μπορώ να τα πάρω πίσω και ξεκίνησε να ντύνεται. Εγώ της είπα ότι θα κάτσει εδώ. Εκείνη μου ζήτησε να την αφήσω να φύγει και πέταξε τα λεφτά κάτω. Εγώ την τράβηξα και της είπα να μη φωνάζει. Εκείνη ξεκίνησε να φωνάζει. Τότε την έσπρωξα για να πέσει κάτω και όταν πήγε να σηκωθεί τη χτύπησα με ένα μεγάλο ξύλο στο κεφάλι δύο φορές. Το κεφάλι της έβγαζε πολύ αίμα.

Της έβαλα χειροπέδες στα χέρια και τα πόδια της τα έδεσα με ταινία. Αφού τελείωσα, πήρα τηλέφωνο τον Τόντσο να έρθει να μου φέρει τσιγάρα και φαγητό. Η Αννα έμενε σε ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού και είχα σκοπό να κάνω το ίδιο πράγμα, όπως την προηγούμενη φορά. Μόλις ήρθε ο Τόντσο ήταν σχεδόν μεσάνυχτα και του έδωσα 100 ευρώ για να κλείσει το ξενοδοχείο όπου έμενε η Αννα. Ο Τόντσο έμεινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μέχρι τα χαράματα.

Στο μεταξύ η Αννα μάς είπε ότι στο δωμάτιο μένει με μια άλλη κοπέλα, οπότε δεν μπήκαμε να κλέψουμε γιατί φοβηθήκαμε. Τη Δευτέρα το πρωί έφυγα και εγώ και την άφησα μέσα δεμένη. Οταν έφυγα πήρα μαζί το τηλέφωνό της, μια αλυσίδα λαιμού ενώ πήρα από το διαμέρισμα και μια ρακέτα του τένις για να μη δώσω στόχο σε τυχόν αστυνομικούς. Από το κινητό της τηλεφώνησα σε μια φίλη της και της ζήτησα 1.000 ευρώ για να την αφήσω ελεύθερη. Τα λεφτά τα έβαλαν σε Western Union στο όνομα μιας φίλης του Τόντσο. Είχα σκοπό να το ξανακάνω σε λίγες ημέρες σε κάποιο σπίτι εγκαταλελειμμένο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Έχω μετανιώσει για ό,τι έκανα».

Ακόμα ένα call girl που γλύτωσε από θαύμα

Άγιο είχε μία ακόμα κοπέλα, η Ιρίνα, η οποία όπως αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή, παραλίγο να γίνει θύμα του Βούλγαρου.

Η ίδια παραδέχεται μετά από δύο μήνες νοσηλείας της, πως ο «Δράκος» την πλησίασε λίγο πριν μπει στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της και τη χτύπησε με ένα τούβλο στο κεφάλι! Στη συνέχεια, και ενώ η γυναίκα ήταν αναίσθητη, την κούρεψε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This