Περιστατικό εξαπάτησης πολιτών καταγγέλλουν οι «Γιατροί του Κόσμου»

Must Read

Ανακοίνωση για διευκρινίσεις προς τους απλούς πολίτες, που έπεσαν θύματα εξαπάτησης ή σε αυτούς που δυνητικά θα γινόντουσαν σε αντίστοιχη περίπτωση, εξέδωσαν οι «Γιατροί του κόσμου», εξηγώντας πως ουδέποτε κάνουν εράνους πόρτα-πόρτα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Οι «Γιατροί του Κόσμου», αφού δέχθηκαν την καταγγελία πως κάποια άτομα χρησιμοποιούν το λογότυπο τους, για να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες στο Κερατσίνι, στον Κορυδαλλό, στη Νέα Σμύρνη και σε άλλες περιοχές εντός και εκτός Αττικής, υπενθυμίζουν ότι δεν πραγματοποιούν ποτέ ερανική εκστρατεία πόρτα-πόρτα, ούτε για χρηματική ενίσχυση των σκοπών τους ούτε για ενίσχυση σε είδη πρώτης ανάγκης, αλλά δέχονται αποκλειστικά δωρεές, είτε απευθείας στα γραφεία τους είτε μέσω τραπεζικών λογαριασμών για λόγους διαφάνειας.

Οι επιτήδειοι, που παρίσταναν αυτή τη φορά τους συνεργάτες των Γιατρών του Κόσμου, υπόσχονταν κλειδάριθμους στο όνομα του σωματείου, οι οποίοι θα τους άνοιγαν το δρόμο για να «μπουν» μέσα στην οργάνωση.

Απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες που γίνονται αποδέκτες τέτοιων «κρούσεων», να μη ανταποκρίνονται θετικά αλλά να ειδοποιούν την Άμεση Δράση ή να καλούν άμεσα την οργάνωση.

Οι Γιατροί του Κόσμου επιφυλάσσονται για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματος τους.

Δείτε επίσης: Γιος καθηγήτριας ο ένας εκ των δραστών στο Βύρωνα – Δύο μέρες αποβολή η «τιμωρία» του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This