«Ποντικοί» κλέβουν πόμολα από πόρτες και ασανσέρ σπιτιών

Must Read

Ούτε… πόμολο στις πόρτες εισόδων και ανελκυστήρων δεκάδων πολυκατοικιών και καταστημάτων δεν άφησαν επιτήδειοι το περασμένο Σαββατοκύριακο στην ευρύτερη περιοχή της Πέτρου Συνδίκα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου το φαινόμενο έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ανήκουν σε μεγάλη σπείρα που χτυπά οργανωμένα σε γειτονιές της Θεσσαλονίκης και μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα κατάφερε να αφαιρέσει τα πόμολα από δεκάδες κτίρια. Και δεν έμειναν μόνο σε αυτό, αλλά συνέχισαν τη δράση τους μπαίνοντας μέσα σε πολυκατοικίες και κλέβοντας ακόμα και τα πόμολα από τα ασανσέρ.

Διαβάστε επίσης: Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε πραγματοποιήσει 25 κλοπές σε σούπερ μάρκετ στην Αττική

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της ανατολικής Θεσσαλονίκης, οι δράστες με τη χρήση κατσαβιδιού κατάφεραν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, να ξεβιδώσουν με γοργούς ρυθμούς τα μεταλλικά πόμολα, τα οποία στη συνέχεια θα πουλήσουν ως ανακυκλώσιμο μέταλλο.

Μάλιστα οι ένοικοι των πολυκατοικιών, προκειμένου να αποφύγουν νέα απώλεια σε μεταλλικά πόμολα, που μεταφράζεται σε σημαντικό οικονομικό κόστος, τοποθέτησαν προσωρινά ξύλινα πόμολα στις πόρτες των εισόδων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This