Στα χέρια της Αστυνομίας 42χρονος διακινητής προσφύγων στον Έβρο

Must Read

«Μπλόκο» σε ακόμη έναν διακινητή παράνομων μεταναστών έβαλαν αστυνομικοί στον Εβρο, καταφέρνοντας να αποτρέψουν την παράνομη είσοδο δεκάδων ατόμων στη χώρα μας μέσω της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας έβαλαν χειροπέδες σε έναν 42χρονο αλλοδαπό στην παρέβρια περιοχή Πραγγίου Εβρου. 

Ο διακινητής μετέφερε από την Τουρκία στην Ελλάδα παράνομους μετανάστες και οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, να μεταφέρει παράνομα συνολικά έντεκα άτομα με πλαστική βάρκα διασχίζοντας τον ποταμό Εβρο.

Δείτε επίσης: Φρίκη στην Ηλεία! Αλλοδαπός εξέδιδε την ανήλικη φίλη του σε εργάτες

Με τη σύλληψη του δράστη απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλους 50 περίπου μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι ανέμεναν επί του τουρκικού εδάφους να έρθει η… σειρά τους. Οπως φαίνεται, ο 42χρονος είχε στήσει «επιχείρηση μεταφοράς» αλλοδαπών στη χώρα, κάτι που γινόταν κατά κανόνα τους τελευταίους μήνες, ενώ δεν αποκλείεται και σήμερα και αύριο και μεθαύριο να γίνει κάτι ανάλογο, ανεξάρτητα εάν συνελήφθη ο συγκεκριμένος διακινητής. Το θράσος τους δεν έχει όρια πλέον!

Η βάρκα κατασχέθηκε, καθώς και 395 λίρες Τουρκίας, τις οποίες προφανώς είχαν δώσει οι λαθρομετανάστες, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας και την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Οι αστυνομικές Αρχές κάνουν πλέον καθημερινές περιπολίες στον Εβρο για να αποτρέψουν είσοδο λαθρομεταναστών, οι οποίοι είναι κρυμμένοι στην απέναντι, τουρκική όχθη και περιμένουν να απομακρυνθούν οι Ελληνες στρατιώτες και αστυνομικοί για να εισέλθουν σε ελληνικό έδαφος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This