Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο 20χρονος που σκότωσε τον ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου – Συνελήφθησαν και τα δυο αδέλφια του

Must Read

Αδέλφια είναι οι τέσσερις δράστες της δολοφονίας του 45χρονου ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου στη Θεσσαλονίκη. Η Αστυνομία συνέλαβε ήδη τους τρεις εξ αυτών, μεταξύ των οποίων βέβαια και τον 32χρονο εργαζόμενο του καταστήματος που είχε ταυτοποιηθεί από την πρώτη στιγμή.

Οι υπόλοιποι δράστες είναι ένας 20χρονος που, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να είναι αυτός που χτύπησε με μαχαίρι τον άτυχο καταστηματάρχη, ένας 17χρονος και ένας 37χρονος. Ο τελευταίος διαφεύγει τη σύλληψη και αναζητείται.

Από τους υπόλοιπους, ο 32χρονος διανομέας παραδόθηκε στην αστυνομία, ενώ ο 20χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή Τούμπα της Θεσσαλονίκης και ο 17χρονος στην Αθήνα όπου διαμένει.

Εις βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από κοινού, με την οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα κατηγορούμενα αδέλφια, ελληνικής καταγωγής, μετέβησαν το βράδυ του περασμένου Σάββατου στο ταχυφαγείο, επί της Βασιλίσσης Όλγας. Όπως προέκυψε από την προανάκριση του τμήματος ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που εξιχνίασε την υπόθεση, ο 32χρονος ντελιβεράς φέρεται να ζήτησε τον λόγο από τον άτυχο 45χρονο, επειδή επρόκειτο να απολυθεί.

Ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία ο ιδιοκτήτης δέχθηκε χτυπήματα με μαχαίρι, που αποδείχθηκαν θανάσιμα. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου όμως το ίδιο βράδυ υπέκυψε στα τραύματά του. Η δολοφονική επίθεση συνέβη μπροστά στα μάτια θαμώνων, υπαλλήλων και περαστικών, ενώ οι δράστες τράπηκαν αμέσως σε φυγή, αφήνοντας αιμόφυρτο στο σημείο το θύμα τους.

Όλη η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έχει ως εξής:

«Εξιχνιάσθηκε έπειτα από άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 45χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη καταστήματος – ψητοπωλείου.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 32, 20, 37 και 17 ετών (αδέρφια), τρεις (3) εκ των οποίων συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «Ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συναυτουργία» και παράβασης του Νόμου «Περί όπλων».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες της 22-02-2020 και αφού νωρίτερα προηγήθηκε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του 45χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος και του 32χρονου – εργαζόμενου στην εν λόγω επιχείρηση, οι παραπάνω εισήλθαν στο κατάστημα στο κέντρο της πόλης, έχοντας οι τρεις (3) εξ’ αυτών καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου και επιτέθηκαν συντονισμένα με χρήση βίας στον 45χρονο, ενώ κατά τη διάρκεια της επίθεσης ο 20χρονος του κατάφερε πλήγματα με αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα και την κοιλιά.

Έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών της παραπάνω Υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Τούμπας ο 20χρονος, ενώ έπειτα από σχετική επικοινωνία με αστυνομικούς της αντίστοιχης Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθη στην Αθήνα ο 17χρονος. Τέλος, ο 32χρονος παρουσιάστηκε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές».

Για ληστείες είχε κατηγορηθεί ο ένας εκ των τεσσάρων

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο δεύτερος από τους κατηγορούμενους είχε συλληφθεί πριν από ένα μήνα και κατηγορηθεί μεταξύ άλλων ατόμων- συνεργών του για 11 επιβεβαιωμένες ληστείες σε φαρμακεία της ευρύτερης περιοχής, στα οποία συνήθως εισέβαλαν μεταμεσονύχτιες ώρες, πέφτοντας με αυτοκίνητα πάνω στις προθήκες.

Όλοι οι ύποπτοι είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This