Βιασμό στα Μάλια καταγγέλλει 18χρονη τουρίστρια

Must Read

Με επιφύλαξη και προσοχή ερευνούν οι αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου την καταγγελία μιας νεαρής Βρετανής τουρίστριας ότι έπεσε θύμα βιασμού, με φερόμενο ως δράστη έναν συνομήλικό της Ιταλό τον οποίο γνώρισε σε ένα μπαρ στα Μάλια.

Στην καταγγελία της 18χρονη Βρετανίδα, που βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στην περιοχή, αναφέρει ότι είχε πάει μόνη σε ένα μπαρ, όπου την πλησίαζε ένας 18χρονος Ιταλός και γνωρίστηκαν.

Μετά από κατανάλωση αλκοόλ, πήγαν μαζί στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η 18χρονη και όταν μπήκαν στο δωμάτιό της, ο Ιταλός την υποχρέωσε σε σεξουαλική επαφή χωρίς την θέλησή της.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν βάσει της καταγγελίας τον 18χρονο Ιταλό και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για βιασμό.

Ωστόσο, δεν τον έχουν παραπέμψει ακόμη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, καθώς αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα εξετάσει την 18χρονη για να διαπιστώσει αν πράγματι υπάρχουν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This