Χειροπέδες σε Μολδαβό που είχε γκαράζ κλεμμένων αυτοκινήτων και ανταλλακτικών

Must Read

Εδώ και μια εβδομάδα οι αστυνομικοί αναζητούσαν ένα μαύρο τζιπ μάρκας Porsche Cayenne, καθώς είχε δηλωθεί η κλοπή του στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου την προηγούμενη Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου. Χρειάστηκε, όμως, τελικά ένα τυχαίο γεγονός για να εντοπιστεί σε ένα γκαράζ στην πλατεία Κολιάτσου και να συλληφθεί από την ομάδα «Πάνθηρες» ο δράστης, που έκρυβε εκεί και άλλα κλεμμένα αυτοκίνητα και δίκυκλα διαλυμένα σε ανταλλακτικά.

Το μεσημέρι της Πέμπτης σήμανε συναγερμός στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης μετά την ενημέρωση από την ασφαλιστική εταιρία ότι το σύστημα GPS το οποίο ήταν εγκατεστημένο στο πολυτελές αυτοκίνητο έδειχνε ότι κινείται στο κέντρο της Αθήνας προς την περιοχή των Πατησίων.

Μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικά αναζήτησαν το πολυτελές τζιπ, χωρίς ωστόσο να το εντοπίσουν στον οριοθετημένο χώρο που έδωσε η ασφαλιστική εταιρία. Μεταξύ όσων περαστικών ρώτησαν οι αστυνομικοί αν είχαν δει ένα αυτοκίνητο με αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν ένας εύσωμος, ξανθός αλλοδαπός, ο οποίος δήλωσε φύλακας σε πάρκινγκ στην οδό Πατησίων.

Κρύφτηκε σε υπόγειο γκαράζ

Όταν, όμως, απομακρύνθηκαν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, άρχισε να τρέχει με κατεύθυνση προς την οδό Ι. Δροσοπούλου, κινώντας υποψίες σε έναν αστυνομικό της ομάδας «Πάνθηρες» που τον ακολούθησε. Περίπου 1 χλμ. μετά, τον είδαν να πηδάει μια περίφραξη και να μπαίνει στον ακάλυπτο χώρο μιας πολυκατοικίας, όπου τον εντόπισαν κρυμμένο στο υπόγειο γκαράζ.

Δείτε επίσης: Σπείρα Ρομά ρήμαζε καλώδια σε όλη την Ελλάδα

Σύντομα διαπιστώθηκε ότι ήταν ο ίδιος άνδρας που είχαν δει οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ κι έτσι έγινε έρευνα στο γκαράζ, όπου βρέθηκε το κλεμμένο μαύρο Porsche Cayenne. Μαζί με αυτό οι αστυνομικοί βρήκαν μια διαλυμένη μοτοσικλέτα BMW, «γυμνή» από εξαρτήματα, πλήθος ανταλλακτικά οχημάτων και δικύκλων, καθώς και εργαλεία.

Ο 46χρονος Μολδαβός συνελήφθη και παραπέμφθηκε από την Ασφάλεια Πατησίων στον εισαγγελέα με κατηγορίες για απείθεια, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ αναζητείται ένα τσαντάκι που έφερε στη μέση του και φαίνεται ότι πέταξε σε άγνωστο σημείο όταν τον καταδίωξαν οι αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This