Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον δολοφόνο της 44χρονης στη Βέροια

Must Read

Φύλλο και φτερό κάνουν οι αστυνομικοί τον κύκλο της 44χρονης που βρέθηκε νεκρή και πεταμένη σε ένα χαντάκι φορώντας μόνο τα εσώρουχά της κοντά στο 6ο Γυμνάσιο της Βέροιας στην περιοχή Εργοχωρίου, αφού από την ιατροδικαστική έρευνα προέκυψε ότι ο θάνατός της αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.

Το πόρισμα της νεκροτομής κάνει λόγο για ευρήματα βίαιου ασφυκτικού θανάτου της 44χρονης Ελληνίδας, η οποία εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης σε απόσταση αναπνοής από το σχολείο την ώρα που προσέρχονταν οι μαθητές, που παραλίγο να βρεθούν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα. Το πτώμα ήταν στην άκρη του οδοστρώματος, κοντά στο χαντάκι, μόνο με τα εσώρουχα, ενώ το κεφάλι της γυναίκας ήταν καλυμμένο με μια μπλούζα.

Δείτε επίσης: Επικηρυγμένος φονιάς ο Πακιστανός που βρέθηκε με κομμένα αυτιά και λαιμό

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ενδείξεις που εντόπισε ο ιατροδικαστής δείχνουν ότι ο δολοφόνος τής έφραξε την αναπνευστική οδό από το στόμα και τη μύτη, γι’ αυτό άλλωστε δεν υπήρχαν εμφανή εξωτερικά τραύματα. Την έρευνα για την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Βέροιας που αναζητεί τον δράστη στον κοινωνικό περίγυρο του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 44χρονη ήταν Ρομά, γνωστή στις Αρχές για παλαιότερες υποθέσεις με χρήση ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ.

Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι εκδιδόταν και ενδέχεται ο θάνατός της να επήλθε κατά τη διάρκεια ερωτικής επαφής μέσα σε αυτοκίνητο το βράδυ της Δευτέρας, με άγνωστο, ο οποίος τής έφραξε τις αναπνευστικές οδούς και, όταν διαπίστωσε ότι ήταν νεκρή, την πέταξε στο χαντάκι και εξαφανίστηκε.

ΒΕΡΟΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This