Γιατρός… κομάντο έπιασε κλέφτη που «σούφρωσε» χρήματα από ασθενή του

Must Read

Γιατρός σε ρόλο… κομάντο έδρασε αστραπιαία ακινητοποιώντας κλέφτη που άρπαξε χρήματα από το μπουφάν ενός ασθενή του! Το περιστατικό έγινε μέσα στο ιδιωτικό ιατρείο του στην Ελασσόνα, όταν ο γιατρός εξέταζε έναν ηλικιωμένο.

Κάποια στιγμή είδε ότι είχε ανοίξει η πόρτα του γραφείου του και κάποιος προσπαθούσε να αρπάξει μετρητά από το πανωφόρι του ασθενούς, χωρίς να τον αντιληφθούν. Όταν, όμως, ο δράστης είδε ότι τον πήραν χαμπάρι, άρπαξε αστραπιαία τα χρήματα και έφυγε με την ίδια ταχύτητα που είχε βάλει «χέρι» στην τσέπη τού μπουφάν.

Δείτε επίσης: Χειροπέδες σε 38χρονο με 1.000(!) δόσεις κοκαΐνης – Ήθελε να εξοφλήσει χρέος προς τον προμηθευτή του

Τότε ο γιατρός βγήκε τρέχοντας από το ιατρείο και κατάφερε να πιάσει στην έξοδο τον κλέφτη. Μόλις τον ακινητοποίησε, τηλεφώνησε στην Αστυνομία για να τον παραδώσει. Σε λίγα λεπτά κατέφθασαν στο σημείο άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας και αφού διεξήχθη έρευνα και διαπιστώθηκε ότι πράγματι είχαν κλαπεί χρήματα ακολούθησε η σύλληψη του μακρυχέρη, ο οποίος αναγκάστηκε να τα επιστρέψει στον ηλικιωμένο ασθενή.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο κρατητήριο και, αφού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, πήρε τον δρόμο για το δικαστικό μέγαρο προκειμένου να περάσει το κατώφλι του εισαγγελικού γραφείου και κατόπιν του ανακριτικού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This