14-8-2020

Γιατρός… κομάντο έπιασε κλέφτη που «σούφρωσε» χρήματα από ασθενή του

Γιατρός σε ρόλο… κομάντο έδρασε αστραπιαία ακινητοποιώντας κλέφτη που άρπαξε χρήματα από το μπουφάν ενός ασθενή του! Το περιστατικό έγινε μέσα στο ιδιωτικό ιατρείο του στην Ελασσόνα, όταν ο γιατρός εξέταζε έναν ηλικιωμένο.

Κάποια στιγμή είδε ότι είχε ανοίξει η πόρτα του γραφείου του και κάποιος προσπαθούσε να αρπάξει μετρητά από το πανωφόρι του ασθενούς, χωρίς να τον αντιληφθούν. Όταν, όμως, ο δράστης είδε ότι τον πήραν χαμπάρι, άρπαξε αστραπιαία τα χρήματα και έφυγε με την ίδια ταχύτητα που είχε βάλει «χέρι» στην τσέπη τού μπουφάν.

Δείτε επίσης: Χειροπέδες σε 38χρονο με 1.000(!) δόσεις κοκαΐνης – Ήθελε να εξοφλήσει χρέος προς τον προμηθευτή του

Τότε ο γιατρός βγήκε τρέχοντας από το ιατρείο και κατάφερε να πιάσει στην έξοδο τον κλέφτη. Μόλις τον ακινητοποίησε, τηλεφώνησε στην Αστυνομία για να τον παραδώσει. Σε λίγα λεπτά κατέφθασαν στο σημείο άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας και αφού διεξήχθη έρευνα και διαπιστώθηκε ότι πράγματι είχαν κλαπεί χρήματα ακολούθησε η σύλληψη του μακρυχέρη, ο οποίος αναγκάστηκε να τα επιστρέψει στον ηλικιωμένο ασθενή.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο κρατητήριο και, αφού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, πήρε τον δρόμο για το δικαστικό μέγαρο προκειμένου να περάσει το κατώφλι του εισαγγελικού γραφείου και κατόπιν του ανακριτικού.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ