Κυριακή 20/6/2021

Κατήγγειλε τον δήθεν βιασμό της επειδή βρισκόταν σε… σύγχυση

Η γνωριμία μέσω facebook ενός ζευγαριού από τον Βόλο και η συνάντησή του κατέληξε σε καταγγελία για βιασμό, η οποία όμως αποδείχτηκε ένα μεγάλο… ψέμα! Όλα άρχισαν από τη συνάντηση που αποφάσισαν να κάνουν μια 40χρονη και ένας 45χρονος, ύστερα από συνομιλίες που είχαν μέσω facebook.

Το ραντεβού κανονίστηκε για τις 14 του περασμένου Δεκεμβρίου σε καφετέρια της Πορταριάς Πηλίου και οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες, αφού τρεις μέρες αργότερα η 40χρονη εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Βόλου και κατήγγειλε ότι μετά τον καφέ που ήπιαν ο 45χρονος την οδήγησε σε ερημική περιοχή στον λόφο της Γορίτσας και τη βίασε. Μάλιστα, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του! Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον φερόμενο ως βιαστή, ενώ δόθηκε εντολή για ιατροδικαστική εξέταση της γυναίκας.

Λίγες μέρες αργότερα και ενώ τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν ανέφεραν το παραμικρό για ίχνη βιασμού, η γυναίκα εμφανίστηκε εκ νέου στην Αστυνομία, όπου εξήγησε ότι όσα κατήγγειλε δεν είχαν συμβεί ούτε κατά διάνοια και ότι τα είπε επειδή βρισκόταν σε… σύγχυση!

Δείτε επίσης: Δύο αστυνομικοί τραυματίες σε ανταλλαγή πυροβολισμών με Ρομά στην Κηφισιά!

Η Εισαγγελία Βόλου απέρριψε τη μήνυση και διέταξε την αρχειοθέτηση της υπόθεσης, ενώ επέβαλε στη 40χρονη την καταβολή του ποσού των 80 ευρώ ως δικαστικά έξοδα, κρίνοντας ότι είχε δόλο. Η ίδια ζήτησε συγγνώμη από την Αστυνομία και την Εισαγγελία για την αναστάτωση που προκάλεσε, καθώς η ψεύτικη καταγγελία της θα έστελνε στο εδώλιο έναν αθώο, εκτός από τον διασυρμό που θα του προκαλούσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ