Πακιστανός έσπειρε τον πανικό στη Μύκονο! Επιχείρησε να σκοτώσει δυο ομοεθνείς του

Must Read

Τον τρόμο έσπειρε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο ένας 31χρονος Πακιστανός, ο οποίος συμμετείχε πριν από λίγες ημέρες σε άγριο καβγά με ομοεθνείς του και κατηγορείται για… μαζική απόπειρα ανθρωποκτονίας! Τελικά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ερμούπολης στο νησί των ανέμων!

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου που είχε σηκώσει στο πόδι το νησί, ο 31χρονος φέρεται ότι προκάλεσε σοβαρές σωματικές βλάβες σε δύο άλλους Πακιστανούς, κι έτσι σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ ο ανακριτής Σύρου εξέδωσε ένταλμα για τη σύλληψή του.

Σε έξαρση τα τελευταία χρόνια

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 31χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε με επιχείρηση που οργάνωσαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος μαζί με τους συναδέλφους τους από τη Σύρο και οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στην Εισαγγελία Σύρου στην Ερμούπολη. Κατόπιν οδηγήθηκε στον ανακριτή που, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, διέταξε την προσωρινή κράτησή του, για να μεταφερθεί στη συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμούπολης, όπου θα κρατείται έως ότου μεταχθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Δείτε επίσης: Μπήκαν με φορτηγάκι σε βιτρίνα κρεοπωλείου και το «έγδυσαν»

Η εγκληματικότητα στη Μύκονο βρίσκεται σε έξαρση τα τελευταία χρόνια και γι’ αυτό το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο δήμος και ιδιώτες συνεργάζονται για τη δημιουργία του… CSI Mykonos, το οποίο αναμένεται να αντικαταστήσει ως τις αρχές Ιουνίου το παρωχημένο αστυνομικό τμήμα με τους μόλις 22 ενστόλους. Μάλιστα, έχει επιλεγεί και το κτίριο που θα στεγάσει τη νέα Αστυνομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This