Πήγαν να την «φέρουν» σε ηλικιωμένη για δήθεν τροχαίο αλλά αυτή δεν… τσίμπησε

Must Read

Έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο η κατάσταση με τις τηλεφωνικές απάτες από αδίστακτους επιτήδειους οι οποίοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και τους τρομοκρατούν λέγοντάς τους ότι κάποιος δικός τους ενεπλάκη σε τροχαίο, προσπαθώντας να τους αποσπάσουν χρήματα. Στη Λάρισα στιγμές αγωνίας έζησε μία ηλικιωμένη η οποία δέχτηκε ένα από αυτά τα τηλεφωνήματα. Από την άλλη άκρη της γραμμής μια γυναίκα παρίστανε την κόρη της και της είπε κλαίγοντας: «Έλα, μαμά. Χτύπησα»!

Ακούγοντας αυτές τις τρεις λέξεις η γυναίκα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της και άρχισε να τρέμει από το σοκ. Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα ξεπέρασε την ταραχή της και, αφού σκέφτηκε με καθαρό μυαλό, κατάφερε να διακρίνει ότι η φωνή που άκουγε δεν ήταν της κόρης της, με αποτέλεσμα να κλείσει το τηλέφωνο στην απατεώνισσα.

Δείτε επίσης: Άντρας «νταής» έδειρε την σύντροφό του μετά από καβγά και την έστειλε στο νοσοκομείο

Στη συνέχεια, ενημέρωσε γι’ αυτό που της συνέβη την κόρη της, η οποία είναι γνωστή στη Λάρισα. Εκείνη, σύμφωνα με το larissanet.gr, μοιράστηκε με τη σειρά της την τραυματική εμπειρία της μητέρας της με τους προσωπικούς φίλους της στο facebook, συμβουλεύοντάς τους να είναι ιδιαίτερα καχύποπτοι αν κάποιος τους τηλεφωνήσει και τους τρομοκρατήσει.

Όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, οι τηλεφωνικές απάτες δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα στην περιοχή. Μάλιστα, στο στόχαστρο των απατεώνων έχουν μπει και οι ηλικιωμένοι κάτοικοι ενός συγκεκριμένου χωριού έξω από τη Λάρισα, οι οποίοι δεν σταματούν να δέχονται κλήσεις από επιτηδείους που επιχειρούν να τους εξαπατήσουν. Η Αστυνομία συνιστά στους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί και να προχωρούν αμέσως σε καταγγελία, ώστε να μπορεί στη συνέχεια να φτάσει στα ίχνη των δραστών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This