Έκλεψαν κάλπη και την έκαψαν στην πλατεία Εξαρχείων-Πέταξαν πέτρες σε εκλογικό κέντρο

Must Read

Άγνωστοι εισέβαλαν σε ένα εκλογικό κέντρο στα Εξάρχεια, πέταξαν καπνογόνα και έκλεψαν μία κάλπη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στο 33ο εκλογικό κέντρο στην οδό Κωλέττη 34 στο οποίο εισέβαλαν τέσσερα άτομα που κρατούσαν βαριοπούλες, έσπασαν την κάλπη και προκάλεσαν υλικές ζημιές.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν πριν τους σταματήσουν αστυνομικοί.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή των Εξαρχείων για τον εντοπισμό των δραστών.

Αντίστοιχα την ίδια ώρα κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο 5ο γυμνάσιο Αθηνών και και πέταξαν μπουκάλια και πέτρες. Συμφωνα με πληροφορίες θα πρέπει να γίνει νέα ψηφοφορία στο συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο βάσει νόμου. Αυτό αναμένεται να γίνει την επόμενη Κυριακή. Οπως αναφέρουν πηγες αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα ωστόσο δεν κατάφερε να προσαγάγει κάποιον από τους δράστες.

Για αρκετή ώρα τα Εξαρχεια μύριζαν μπαρούτι με δυνάμεις των Ματ να βρίσκονται στην οδό Μπενάκη, Κωλεττη, Τοσίτσα και Πατησίων όπως επίσης και έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικουπη. Σημειώνεται ότι η κινητοποίηση ήταν πρωτοφανής, συγκριτικά με τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This