28-5-2020

Με «άδεια» χέρια έφυγαν οι ληστές των ΑΤΜ στη Φθιώτιδα! Δεν μπόρεσαν να ξηλώσουν τις κασετίνες

Νέο «ντου» έκαναν οι ληστές των ΑΤΜ με τα κλεμμένα αυτοκίνητα στη Φθιώτιδα! Οι γνωστοί άγνωστοι επιχείρησαν ξανά να «ξηλώσουν» ένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων στην περιοχή της Πελασγίας, όπως είχαν κάνει και πριν από λίγο καιρό στα Καμένα Βούρλα, όταν φόρτωσαν σε κλεμμένο αγροτικό φορτηγάκι από το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. το μηχάνημα, το οποίο βρέθηκε έπειτα από λίγες ημέρες μέσα στην κοίτη του Σπερχειού μαζί με τα κλεμμένα αυτοκίνητα.

Οι κλέφτες (πληροφορίες κάνουν λόγο για έξι ως οκτώ άτομα) «χτύπησαν» λίγα λεπτά πριν από τις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν έφτασαν φορώντας κουκούλες στην πλατεία της Πελασγίας με ένα τζιπ και ένα αγροτικό που έκλεψαν από το Αχλάδι και προσπάθησαν να φορτώσουν το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.

Δείτε επίσης: Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη «μάχη» κατά της εξαπάτησης των πολιτών στο διαδίκτυο

Οι διαρρήκτες παραβίασαν μία ξύλινη πόρτα και έδεσαν με συρματόσχοινο το μηχάνημα, το οποίο προσπάθησαν να τραβήξουν με το αγροτικό. Παρά τις προσπάθειές τους, όμως, δεν τα κατάφεραν, αφού το ΑΤΜ ήταν καλά στερεωμένο. Τελικά, οι κουκουλοφόροι έφυγαν με άδεια χέρια αφού δεν μπόρεσαν να ξηλώσουν ούτε τις κασετίνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατεβάστε το app του newsbreak

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

newsbreak.gr

FREE
VIEW