«Τσάκωσαν» στο Κιάτο δραπέτη των Φυλακών Τίρυνθας

Must Read

Έπειτα από έναν ολόκληρο μήνα επίμονων αναζητήσεων και συνεχών ερευνών από διάφορες αστυνομικές υπηρεσίες, ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο κελί του ένας νεαρός δραπέτης των Φυλακών Τίρυνθας στην Αργολίδα, ο οποίος εντοπίστηκε την Πέμπτη στο Κιάτο Κορινθίας και συνελήφθη.

Ο 28χρονος Έλληνας είχε αποδράσει στις 28 Φεβρουαρίου, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν εξακριβωθεί, από το αγροτικό κατάστημα κράτησης ενηλίκων Τίρυνθας όπου ήταν προφυλακισμένος, καθώς κατηγορείται για ληστεία, σύσταση συμμορίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Δείτε επίσης: Χειροπέδες σε τέσσερις αλλοδαπούς διακινητές παράτυπων μεταναστών

Το «σαφάρι» που είχε ξεκινήσει άμεσα για την σύλληψη του δραπέτη έφερε τελικά αποτέλεσμα, καθώς, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν σε περιοχή του Κιάτου. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που του άσκησε δίωξη για απόδραση κρατουμένου και αναμένεται να μεταχθεί σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα, όπως ορίζεται για τους δραπέτες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This