5-6-2020

«Τσάκωσαν» στο Κιάτο δραπέτη των Φυλακών Τίρυνθας

Έπειτα από έναν ολόκληρο μήνα επίμονων αναζητήσεων και συνεχών ερευνών από διάφορες αστυνομικές υπηρεσίες, ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο κελί του ένας νεαρός δραπέτης των Φυλακών Τίρυνθας στην Αργολίδα, ο οποίος εντοπίστηκε την Πέμπτη στο Κιάτο Κορινθίας και συνελήφθη.

Ο 28χρονος Έλληνας είχε αποδράσει στις 28 Φεβρουαρίου, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν εξακριβωθεί, από το αγροτικό κατάστημα κράτησης ενηλίκων Τίρυνθας όπου ήταν προφυλακισμένος, καθώς κατηγορείται για ληστεία, σύσταση συμμορίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Δείτε επίσης: Χειροπέδες σε τέσσερις αλλοδαπούς διακινητές παράτυπων μεταναστών

Το «σαφάρι» που είχε ξεκινήσει άμεσα για την σύλληψη του δραπέτη έφερε τελικά αποτέλεσμα, καθώς, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν σε περιοχή του Κιάτου. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που του άσκησε δίωξη για απόδραση κρατουμένου και αναμένεται να μεταχθεί σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα, όπως ορίζεται για τους δραπέτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ