5-6-2020

Φονικό στην Αρχαία Ολυμπία! 68χρονος πυροβόλησε στο πρόσωπο 77χρονο και τραυμάτισε την 72χρονη σύζυγό του 

Ένας 77χρονος έχασε τη ζωή του, όταν ένας 68χρονος τον πυροβόλησε σήμερα το πρωί στην Αρχαία Ολυμπία, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ως αιτία της δολοφονίας τις κτηματικές διαφορές που είχαν οι δυο τους.

Το φονικό έγινε στην περιοχή Άσπρα Σπίτια, ενώ ο δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε και την 72χρονη σύζυγο του θύματος, ενώ είχε απειλήσει νωρίτερα και τον γιο των δυο ηλικιωμένων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο 77χρονος με την σύζυγό του πήγαιναν σήμερα το πρωί με αγροτικό αυτοκίνητο σε χωράφι τους για να πραγματοποιήσουν γεωργικές εργασίες. Στην διαδρομή βρήκαν τον 68χρονο, ο οποίος τους πλησίασε και με την καραμπίνα που κρατούσε πυροβόλησε στο πρόσωπο τον 77χρονο, ο οποίος πέθανε επί τόπου. Στην συνέχεια πυροβόλησε την 72χρονη τραυματίζοντάς την στον θώρακα και το πόδι.

Φεύγοντας από το σημείο ο δράστης, πήρε το αυτοκίνητο του 77χρονου, με σκοπό να διαφύγει προς το χωριό. Στη διαδρομή συνάντησε τον γιο των ηλικιωμένων, ο οποίος κατευθυνόταν με τρακτέρ προς το χωράφι τον γονιών του. Βλέποντας ο γιος τον 68χρονο να οδηγεί το αυτοκίνητο του πατέρα του, υποψιάστηκε πως κάτι συνέβαινε και προσπάθησε να τον σταματήσει.

Τότε ο 68χρονος τον απείλησε με όπλο και προσπάθησε να απομακρυνθεί. Αμέσως μετά ο γιος ειδοποίησε την Αστυνομία και έπειτα από λίγο οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 68χρονο, ο οποίος κρατούσε ακόμα το όπλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ