«Τσίμπησαν» εννιά τζογαδόρους στην Κρήτη που έσπασαν την καραντίνα για να παίξουν… πόκερ

Must Read

Κάποιοι είναι τελείως ανεγκέφαλοι και άρρωστοι τζογαδόροι. Προφανώς μπέρδεψαν τα Χριστούγεννα με το Πάσχα και είπαν να το ρίξουν στο χαρτάκι. Φυσικά παράνομα, καθώς αν και υπάρχει καραντίνα μαζεύτηκαν σε μαγαζί του Ρεθύμνου για να παίξουν πόκερ. Ωστόσο, η πληροφορία έπεσε στα… αυτιά των αρχών που έκαναν ντου και συνέλαβαν χθες το βράδυ τον υπεύθυνο του καταστήματος και τα οκτώ άτομα που έπαιζαν.

Τέσσερις Έλληνες και τέσσερις αλλοδαποί, που  θα συνεχίσουν το χαρτάκι τους στην.. ψειρού. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 920 ευρώ, 1.087 μάρκες διαφόρων χρωμάτων, επτά τράπουλες και οκτώ ζάρια.

Το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:

«Συνελήφθησαν, χθες (11.04.2020) το βράδυ στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, πέντε (5) ημεδαποί και τέσσερις (4) αλλοδαποί, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, χθες (11.04.2020) το βράδυ, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, ημεδαπός ως υπεύθυνος λειτουργίας είχε επιτρέψει σε τέσσερις αλλοδαπούς και τέσσερις ημεδαπούς την διενέργεια και τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου “POKER”, στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός της επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 087 μάρκες διαφόρων χρωμάτων οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά,
  • 7 πλήρεις τράπουλες,
  • 8 κύβοι-ζάρια,
  • το χρηματικό ποσό των 920 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του τυχερού παιγνίου

Επιπλέον, σε βάρος των ημεδαπών επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες παραβάσεις σχετικά με τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This