14-8-2020

Χειροπέδες σε Αλβανό που διακινούσε ναρκωτικά και δούλευε παράνομα ως βοσκός

Ένας 31χρονος Αλβανός ο οποίος εργαζόταν παράνομα ως βοσκός στα Ιωάννινα συνελήφθη ως μέλος σπείρας που εισήγε σημαντικές ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και χασίς από την Αλβανία και στη συνέχεια τις διακινούσε στην Ελλάδα! Η συμμορία εξαρθρώθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2019 όταν συνελήφθησαν ο ομοεθνής συνομήλικός του και αρχηγός της συμμορίας και πέντε Έλληνες και άλλοι δύο Αλβανοί, ωστόσο ο νεαρός αναζητούνταν μαζί με ακόμη έναν ομοεθνή του.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα στον χώρο όπου έμενε ο 31χρονος, σε μια κτηνοτροφική μονάδα στην ηπειρώτικη πόλη, όπου βρήκαν τέσσερα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 650 γραμμαρίων, που είχε εισαγάγει από την Αλβανία.

Μαζί με τα ναρκωτικά κατασχέθηκε το κινητό που χρησιμοποιούσε για να επικοινωνεί με τα άλλα μέλη της σπείρας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών. Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων μαζί με τον Έλληνα κτηνοτρόφο που τον απασχολούσε παράνομα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ