Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Απίστευτη αναλγησία! Άγνωστοι στο Αίγιο έκλεψαν τρόφιμα που προορίζονταν για απόρους

Σε μια επίδειξη αναλγησίας και απανθρωπιάς, άγνωστοι έβαλαν στο στόχαστρό τους τα γεύματα και τα τρόφιμα που προορίζονταν για τους απόρους και τα μοναχικά άτομα στην περιοχή του Αιγίου και τα αφάνισαν κυριολεκτικά από το «Στέκι της αγάπης» της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας!

Την είδηση, που προκαλεί οργή, έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της η μητρόπολη, η οποία αποκάλυψε ότι «το βράδυ της περασμένης Κυριακής άγνωστος αριθμός δραστών διέρρηξε τη φιλανθρωπική δομή της Ιεράς Μητρόπολης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, στον οδό Μελετοπούλων 40.

Συγκεκριμένα, αφού παραβιάστηκε η κεντρική είσοδος του εκκλησιαστικού εστιατορίου, αφαιρέθηκαν όλα τα τρόφιμα που προορίζονταν για τα γεύματα της εβδομάδας. Στη συνέχεια οι δράστες το ”έβαλαν στα πόδια” στερώντας με τον τρόπο αυτό από τους απόρους το καθιερωμένο γεύμα που τους εξασφαλίζει κάθε εβδομάδα η μητρόπολη».

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει οργανωμένη επιχείρηση, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες και να τους αποδοθεί η αντίστοιχη κατηγορία. Το «Στέκι της αγάπης» δημιουργήθηκε από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Αμβρόσιο, με σκοπό να προσφέρει ένα πιάτο ζεστό φαγητό σε μοναχικά και άπορα άτομα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα, πέραν της υλικής πλευράς, να γνωριστούν και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Μάλιστα, «Το στέκι της αγάπης» έχει καταφέρει να προσφέρει καθημερινά 60 μερίδες φαγητού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ