Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

Ληστεία με «μπάζα» 230.000 σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην Ημαθία

Γερή μπάζα έκαναν τρεις ληστές, οι οποίοι χτύπησαν το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στη Μελίκη Ημαθίας, καθώς έφυγαν με τις τσέπες τους γεμάτες με 230.000 ευρώ! Φορώντας κουκούλες και με τον έναν από αυτούς να κρατάει όπλο, μπούκαραν στο εσωτερικό του υποκαταστήματος, αμέσως μόλις οι υπάλληλοι άνοιξαν τις πόρτες, στις 07.55 τη Δευτέρα το πρωί.

Με την απειλή του όπλου, με το οποίο σημάδευαν τους τρεις έντρομους υπαλλήλους, οι δράστες δεν δυσκολεύτηκαν να τους ακινητοποιήσουν και να αρπάξουν εύκολα από τα ταμεία 230.000 ευρώ, ποσό το οποίο προοριζόταν για την πληρωμή των συντάξεων. Φεύγοντας, άρπαξαν έναν πυροσβεστήρα, τον οποίο άνοιξαν μέσα στο υποκατάστημα, δημιουργώντας προπέτασμα καπνού! Αμέσως μετά, μπήκαν σε ένα όχημα που είχαν σταθμεύσει έξω από τα ΕΛ.ΤΑ., το οποίο οδηγούσε ένας τέταρτος συνεργός τους, και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι σοκαρισμένοι υπάλληλοι ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία, άνδρες της οποίας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών, που, όπως είπε ένας από τους υπαλλήλους, τους απείλησαν με καραμπίνα και το μόνο που είπαν σε σπαστά ελληνικά ήταν «Τα λεφτά, ληστεία, ληστεία». Δυστυχώς, το υποκατάστημα δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Τα ΕΛ.ΤΑ. έκλεισαν προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από τη Σήμανση και αναρτήθηκε η σχετική ανακοίνωση «Κλειστό λόγω ληστείας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ