Ληστεία με «μπάζα» 230.000 σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην Ημαθία

Must Read

Γερή μπάζα έκαναν τρεις ληστές, οι οποίοι χτύπησαν το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στη Μελίκη Ημαθίας, καθώς έφυγαν με τις τσέπες τους γεμάτες με 230.000 ευρώ! Φορώντας κουκούλες και με τον έναν από αυτούς να κρατάει όπλο, μπούκαραν στο εσωτερικό του υποκαταστήματος, αμέσως μόλις οι υπάλληλοι άνοιξαν τις πόρτες, στις 07.55 τη Δευτέρα το πρωί.

Με την απειλή του όπλου, με το οποίο σημάδευαν τους τρεις έντρομους υπαλλήλους, οι δράστες δεν δυσκολεύτηκαν να τους ακινητοποιήσουν και να αρπάξουν εύκολα από τα ταμεία 230.000 ευρώ, ποσό το οποίο προοριζόταν για την πληρωμή των συντάξεων. Φεύγοντας, άρπαξαν έναν πυροσβεστήρα, τον οποίο άνοιξαν μέσα στο υποκατάστημα, δημιουργώντας προπέτασμα καπνού! Αμέσως μετά, μπήκαν σε ένα όχημα που είχαν σταθμεύσει έξω από τα ΕΛ.ΤΑ., το οποίο οδηγούσε ένας τέταρτος συνεργός τους, και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι σοκαρισμένοι υπάλληλοι ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία, άνδρες της οποίας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών, που, όπως είπε ένας από τους υπαλλήλους, τους απείλησαν με καραμπίνα και το μόνο που είπαν σε σπαστά ελληνικά ήταν «Τα λεφτά, ληστεία, ληστεία». Δυστυχώς, το υποκατάστημα δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Τα ΕΛ.ΤΑ. έκλεισαν προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από τη Σήμανση και αναρτήθηκε η σχετική ανακοίνωση «Κλειστό λόγω ληστείας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This