Σοκάρει η κατάθεση της Γερμανίδας που εξέδιδε ο 38χρονος μαστροπός: «Σχεδιάζε να με πουλήσει σε σωματέμπορους»!

Must Read

Σκληρή στάση κράτησε ο Έλληνας μαστροπός που παρέσυρε στην Αθήνα την 42χρονη Γερμανίδα, «πουλώντας» της έρωτα, για να την παγιδεύσει, στη συνέχεια, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στα Πατήσια, όπου τη μετέτρεψε σε… «σκλάβα του σεξ»!

Ο 38χρονος Βασίλης Σ. ισχυρίστηκε στην απολογία του πως, η άτυχη γυναίκα ήρθε από τη Γερμανία στην Ελλάδα για να εκδίδεται και πως «ό,τι έκανε, το έκανε με τη θέλησή της», αλλά δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι τον έκριναν προφυλακιστέο.

Η Γερμανίδα είναι, πλέον, ασφαλής σε δομή κακοποιημένων γυναικών. Μάλιστα, έδωσε κατάθεση παρουσία ψυχολόγου, περιγράφοντας τη γνωριμία της με τον Έλληνα που αποφάσισε να ακολουθήσει, αφήνοντας πίσω της στη Γερμανία τη μικρή της κόρη.

«Επειδή ο άνδρας μου δεν με άφηνε ήσυχη, αποφάσισα να πάω ένα ταξίδι στην Τουρκία για 15 ημέρες. Όταν ήμουν εκεί, δέχτηκα αίτημα φιλίας στο Facebook από έναν Έλληνα με το όνομα […] Κατάλαβα ότι άρχισα να τον ερωτεύομαι και ένιωθα ότι και ο Βασίλης ερωτευόταν εμένα. Έτσι, τον περασμένο Δεκέμβριο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα για 14 ημέρες για να τον επισκεφτώ και να τον γνωρίσω από κοντά. […] Μου είπε ότι ζει με την πρώην γυναίκα του στο σπίτι του μαζί με τα τρία παιδιά τους. […] Είναι και αυτή Γερμανίδα, ηλικίας 30 ετών, με μακριά καστανά μαλλιά. […] Δούλευε και αυτή σαν πόρνη για τον Βασίλη αλλά, όπως μου είπε η ίδια, ήθελε να το κάνει για να βοηθά οικονομικά τον Βασίλη και τα παιδιά τους».

γερμανιδα θυμα μαστροπου

 

Έπρεπε να βοηθάει στα έξοδα του σπιτιού

Η 42χρονη Γερμανίδα περιγράφει πώς πιάστηκε στα δίχτυα του μαστροπού, όταν ήρθε για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, στις 4 Μαρτίου, και έμεινε αρχικά σε ξενοδοχείο: «Μετά από τρεις ημέρες ο Βασίλης με έπεισε να πάω να μείνω στο σπίτι του, λέγοντάς μου ότι δεν χρειαζόταν να ξοδεύω χρήματα στο ξενοδοχείο και θα είχαμε περισσότερο χρόνο να περνάμε μαζί. […] Τη δεύτερη ημέρα που ήμουν σπίτι του, μου είπε ότι θα έπρεπε να βοηθάω στα έξοδα του σπιτιού […] Μερικές ημέρες αργότερα, άρχισα πράγματι να κάνω ερωτικά ραντεβού, τα οποία κανόνιζε ο Βασίλης […] Οι πελάτες καλούσαν στο τηλέφωνο που φαινόταν στην αγγελία και απαντούσε η … η οποία αναγκαζόταν από τον Βασίλη να το κάνει, προκειμένου να παριστάνει εμένα στο τηλέφωνο […] Όταν τα ραντεβού γίνονταν στο σπίτι, η … έπαιρνε τα παιδιά και έφευγε, ενώ ο Βασίλης περίμενε στο σπίτι, μέχρι να φύγει ο πελάτης».

γερμανιδα θυμα μαστροπου

Ωστόσο, ο έρωτας έγινε εφιάλτης και ο Βασίλης ετοιμαζόταν να την πουλήσει σε κύκλωμα σωματεμπόρων της Αθήνας! «Ο Βασίλης μου είπε ότι σχεδίαζε να με πουλήσει σε κάποιο άτομο πολύ ακριβά, όπως έμαθα μετά, προκειμένου να με βάλουν να δουλεύω σε μπουρδέλα στην Ελλάδα».

γερμανιδα θυμα μαστροπου

Στη συνέχεια, περιέγραψε τα απίστευτα βασανιστήρια που της επιφύλασσε ο Έλληνας: «Κάθε φορά που αρνιόμουν να πάω σε ραντεβού ή όταν μάθαινε ο Βασίλης ότι οι πελάτες δεν ήταν ικανοποιημένοι από εμένα, γινόταν τρομερά βίαιος […] Είχε καθιερώσει ως τιμωρία να έρχονται σπίτι δύο φίλοι του Αφρικανοί, να με βιάζουν και να με χτυπάνε», διηγείται η άτυχη γυναίκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This