Πακιστανός στην Κάρπαθο κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονο κοριτσάκι

Must Read

Με κομμένη την ανάσα πληροφορήθηκε η τοπική κοινωνία της Καρπάθου την είδηση της σύλληψης ενός 25χρονου Πακιστανού, ο οποίος κατηγορείται ότι παρέσυρε στο σπίτι του ένα 11χρονο κορίτσι και εκτόνωνε πάνω στο άγουρο κορμί του τις αρρωστημένες ορέξεις του!

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μεγαλύτερη αδελφή της ανήλικης αποφάσισε να την παρακολουθήσει για να δει πού πηγαίνει, καθώς τον τελευταίο καιρό είχε παρατηρήσει αλλαγές στη συμπεριφορά της. Έτσι, λίγο αργότερα την είδε να μπαίνει στο διαμέρισμα ενός άγνωστου άνδρα, όπου, όπως αποδείχθηκε, έμενε ο κατηγορούμενος 25χρονος.

Βλέποντάς το αυτό, το κοριτσάκι έτρεξε στο σπίτι του και περιέγραψε, τρέμοντας από την ταραχή, στη μητέρα του τη σκηνή με την 11χρονη να μπαίνει στο σπίτι του αλλοδαπού, με αποτέλεσμα και εκείνη να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Όταν συνήλθε από το σοκ, η γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε τον νεαρό Πακιστανό και κατέθεσε μήνυση εις βάρος του.

Ιδιαίτερα περίπλοκη ιστορία

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί και να σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου, ενώ σήμερα αναμένεται να περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας Ρόδου προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία που του αποδίδεται.

Σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό Sky Ρόδου, η συνήγορος του αλλοδαπού Πόλυ Χατζηγιάννη έκανε λόγο για μια ιδιαίτερα περίπλοκη ιστορία. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο 25χρονος δεν είχε παρασύρει μόνο μία φορά στο σπίτι του την ανήλικη, αλλά συναντιούνταν καθημερινά επί δέκα ημέρες.

«Αυτή η σοβαρή υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, η οποία θα αποφανθεί για τα περαιτέρω. Από τις καταθέσεις και τα στοιχεία προκύπτει ότι δεν πρόκειται για μία μόνο συνάντηση, αλλά για επαναλαμβανόμενες επί δέκα ημέρες» δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Χατζηγιάννη.

Σημειώνεται ότι στο «ραντεβού» του 25χρονου αλλοδαπού με την ανακρίτρια, στην οποία θα δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση αποπλάνησης, έχει κληθεί και μεταφραστής, καθώς ο Πακιστανός δεν μιλάει ελληνικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This