Σκοτώθηκαν για το πάρκινγκ; Η κατάθεση του Μ. Καλομοίρη και το συγκλονιστικό μοιρολόι μάνας κι αδελφής του Γ. Ξυλούρη (video)

Must Read

 Σε ένα… παρκάρισμα οφείλονται οι δολοφονίες στα Ανώγεια, ενός 63χρονου και ένός 30χρονου. Το δεύτερο σενάριο για τα αίτια της τραγωδίας, μετά από αυτό τον κτηματικών διαφορών φαίνεται να είναι το παρκάρισμα που έκανε –σύμφωνα με το creta postμπροστά στο σπίτι της οικογένειας Καλομοίρη ο Γιώργος Ξυλούρης.

Από εκεί ξεκίνησε η παρεξήγηση των γεγονότων και οδήγησε σε λογομαχία και μετά στους φόνους. Ο 29χρονος Μανώλης Καλομοίρης παρατήρησε τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη, αντάλλαξαν κουβέντες και ήρθαν στα χέρια, με τον πρώτο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του κρητικού σάιτ-να τον ξυλοκοπεί, προκαλώντας παράλληλα φθορές σε ένα παράθυρο.

Τότε ο Γιώργος Ξυλούρης φέρεται ότι πήρε το όπλο του και επέστρεψε για να βρει τον γιο του 63χρονου. Ο καυγάς άναψε και πάλι με τον πατέρα του 29χρονου Λευτέρη Καλομοίρη να μπαίνει ανάμεσα στους δυο για να τους χωρίσει φωνάζοντας:  «Σταματήστε! Μη σκοτωθείτε μπρε».

Ωστόσο, δεν κατάφερε να τους ηρεμήσει, και όταν 63χρονος είδε τα όπλα να βγαίνουν μπήκε μπροστά από το γιο του για να τον προστατεύσει και δέχθηκε τα πυρά του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη. Τότε ο Λευτέρης Καλομοίρης βλέποντας τον πατέρα του νεκρό πυροβόλησε και σκότωσε τον Γιώργο Ξυλούρη. Ο 30χρονος φέρεται να είπε πως “θόλωσε” και μπροστά στο θέαμα του νεκρού πατέρα του, χωρίς δεύτερη σκέψη άδειασε το όπλο του πάνω στον 30χρονο Ξυλούρη. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε, για να παραδοθεί νωρίς το μεσημέρι στο αστυνομικό Μέγαρο Ρεθύμνου, όπου παρέδωσε μάλιστα στους αστυνομικούς το όπλο που χρησιμοποίησε.

 Η κατάθεση του Καλομοίρη

Στην κατάθεσή του ο Καλομοίρης ανέφερε την δική του εκδοχή, λέγοντας πως τη στιγμή του εγκλήματος βρισκόταν στο μπάνιο και άκουσε φωνές: «Άκουσα τη μητέρα μου να φωνάζει και λίγα δευτερόλεπτα μετά άκουσα έναν πυροβολισμό. Είδα τον πατέρα μου νεκρό στη μέση του δρόμου και δεν το σκέφτηκα…».

Το μοιρολόι της μάνας κι αδελφής του Γ. Ξυλούρη

Ανατριχιάζει το μοιρολόι της μητέρας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη που χθες έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια του διπλού φονικού στο Περαχώρι των Ανωγείων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretapost, φορώντας μαύρα ρούχα και με πρησμένα, από το κλάμα, μάτια η μητέρα του 30χρονου δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της δεν είναι πια στη ζωή.

Τα πόδια της έχουν βαρύνει ενώ δεν μπορεί να μιλήσει σε κανέναν. Το μόνο που κάνει είναι να κλαίει και να μοιρολογά. Το μοιρολόι της μπορεί να βγαίνει σχεδόν ψιθυριστά ωστόσο το ακούει όλη η γειτονιά. «Παιδί, παιδί, παιδάκι μου», λέει και κλαίει γοερά ενώ δίπλα της βρίσκονται συγγενείς της που προσπαθούν να την παρηγορήσουν.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Με ένα κείμενο σαν μοιρολόι που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η αδερφή του 30χρονου αποχαιρέτησε τον αδερφό της Γιώργο Ξυλούρη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This