Αίσχος! Διέρρηξαν ξανά το εκκλησάκι της αγίας Μαρκέλλας

Must Read

Χωρίς φόβο Θεού συνεχίζονται οι κλοπές και οι βανδαλισμοί σε εκκλησάκια σε όλη τη χώρα, από τα οποία οι δράστες αρπάζουν διάφορα ιερά σκεύη και ιστορικά κειμήλια. Τα ξημερώματα του Σαββάτου ιερόσυλοι διέρρηξαν, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, το ιδιόκτητο εκκλησάκι της Αγίας Μαρκέλλας στην ομώνυμη περιοχή της Παλαίρου, στην Αιτωλοακαρνανία, και έκλεψαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κάποιον.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας ερευνούν την υπόθεση, ενώ σχημάτισαν και δικογραφία σε βάρος αγνώστων. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, οι αξιωματικοί της Αστυνομίας δεν αποκλείουν οι δράστες να είναι οι ίδιοι που είχαν λεηλατήσει το εκκλησάκι τον περασμένο Οκτώβριο. Κάτι αντίστοιχο συνέβη τις ίδιες μέρες και στην Ημαθία, αφού άγνωστοι δράστες διέρρηξαν μία εκκλησία στο Μακροχώρι.

Για τη συγκεκριμένη κλοπή οι διαρρήκτες χρησιμοποίησαν ένα όχημα που είχαν κλέψει στα τέλη του περασμένου μήνα από την πυλωτή ενός κτιρίου στην περιοχή Παπάκια της Βέροιας, το οποίο βρέθηκε βυθισμένο σε ένα από τα μεγαλύτερα αρδευτικά κανάλια της Ημαθίας, στο ύψος της Κουλούρας. Το εν λόγω αυτοκίνητο, μάλιστα, ανασύρθηκε από το νερό με ειδικό γερανό και εξετάστηκε εξονυχιστικά από την Αστυνομία, μήπως και καταφέρουν να βρουν στοιχεία που θα κάνουν γνωστή την ταυτότητα των δραστών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This