Oικογένεια Ξυλούρη για το φονικό: «Να ανοίξουν τα στόματά τους για να έχουν ήσυχη συνείδηση»

Must Read

Ο δικηγόρος της οικογένειας Ξυλούρη,ο Γιώργος Κοκοσάλης κάλεσε την τοπική κοινωνία των Ανωγείων και όσους ήταν μάρτυρες στο διπλό φονικό που έγινε το περασμένο Σάββατο, να μιλήσουν. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο κ. Κοκοσάλη, τα γεγονότα δεν έγιναν έτσι όπως τα παρουσιάζει ο Μανώλης Καλομοίρης αλλά εντελώς διαφορετικά και θα πρέπει όσοι βρέθηκαν στο σημείο το βράδυ του διπλού φονικού.

«Να ανοίξουν τα στόματά τους! Θα πρέπει να καταθέσουν για να έχουν τη συνείδηση τους ήσυχη και για να βάλουν τέλος σε τέτοιες ανάλογες ενέργειες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι ο πατέρας του Μανώλη Καλομοίρη, ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης, ζούσε όταν ο 30χρονος πλησίασε με το όπλο του τον Γιώργο Ξυλούρη και τον πυροβόλησε. Ο δικηγόρος παραδέχτηκε ότι ο Γιώργος Ξυλούρης έφερε πάνω του όπλο αλλά μένει να αποδειχθεί ότι το χρησιμοποίησε.

Γιάννης Ξυλούρης

Ο πατέρας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του Μανώλη Καλομοίρη, δήλωσε ότι ο ίδιος ο Μανώλης Καλομοίρης σκότωσε τον πατέρα του και ισχυρίστηκε ότι δεν βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια του 30χρονου γιου του: «Το παιδί μου είναι καθαρό, πεντακάθαρο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This