Τετάρτη 23/6/2021

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 31χρονου Αλβανού, που συνελήφθη για κλοπές και διαρρήξεις σε περιοχές της Αττικής

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες αλλοδαπού που συνελήφθη την Τρίτη 28/04 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, δίνονται σήμερα στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Πρόκειται για τον (επ) BEQIR (ον) MARTIN του ALBERT και της MIMOZA, γεν. 25-1-1989 στην Αλβανία, ο οποίος κατηγορείται ότι διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις και κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 01/07/2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και προκειμένου να διαπιστωθούν και να εξιχνιαστούν άδηλες υποθέσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες, που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ