Τρίτη 18/5/2021

Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό που ξάφριζε συστηματικά τον εργοδότη της

Εδώ και έναν μήνα ξάφριζε συστηματικά τον εργοδότη της μια 53χρονη Ελληνίδα, η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός σε ένα σπίτι στον Βόλο. Τον τελευταίο καιρό ο 59χρονος ιδιοκτήτης διαπίστωνε ότι εξαφανίζονταν διάφορα χρηματικά ποσά από το σπίτι, ώσπου συνειδητοποίησε ότι τα περιστατικά άρχισαν αφότου προσέλαβε την 53χρονη γυναίκα.

Ο εργοδότης της οικιακής βοηθού δεν είχε αντιληφθεί το ακριβές χρονικό σημείο κατά το οποίο άρχισαν οι κλοπές, ωστόσο, όταν κατάλαβε ότι η οικιακή βοηθός που είχε προσλάβει ευθυνόταν για την «αφαίμαξη», κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου. Μάλιστα, κατέθεσε ότι το συνολικό ποσό που είχε «κάνει φτερά» είχε φτάσει τα 1.200 ευρώ.

Οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χρήματα που φύλαγε ο 59χρονος και τα έβαλαν ξανά στη θέση τους, περιμένοντας να δουν αν η γυναίκα θα έπεφτε στην παγίδα. Έτσι έγινε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, όταν ο 59χρονος αντιλήφθηκε ότι έλειπε το ποσό των 350 ευρώ ενώ η οικιακή βοηθός βρισκόταν στο σπίτι, με αποτέλεσμα να καλέσει την Ασφάλεια.

Οι αστυνομικοί έφτασαν αμέσως στο σπίτι και έκαναν σωματική έρευνα στην 53χρονη, με αποτέλεσμα να βρουν πάνω της το ποσό που έλειπε και να της περάσουν αμέσως χειροπέδες. Τα χρήματα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ σε βάρος της «μακρυχέρας» σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ