Δευτέρα 21/6/2021

Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές και δυο απόπειρες κλοπών στη Λακωνία

Εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και δύο απόπειρες κλοπών, στη Σκάλα και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Σπάρτης, Μονεμβασίας και Ευρώτα Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν το πρωί, στις Κροκεές Λακωνίας, επτά Έλληνες, τέσσερις άνδρες ηλικίας από 24 έως 40 ετών και τρεις γυναίκες, ηλικίας από 22 έως 32 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για όπλα.

Συγκεκριμένα, έπειτα από έρευνα, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, από την 22.10.2019 έως και την 10.5.2020, στη Σκάλα και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Σπάρτης, Μονεμβασίας και Ευρώτα Λακωνίας, διέπραξαν συνολικά τέσσερις κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών σε σπίτια και δημοτική αίθουσα.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει συνολικά, χρήματα, χρυσαφικά, κυνηγετικό όπλο, ηχείο ήχου κ.ά., η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 10.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, ενώ μέρος αυτών βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 30χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον μαχαίρι και ηλεκτρικό εργαλείο, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ