Ηλικιωμένος πυροβόλησε 35χρονο στην Κρήτη γιατί τα πρόβατα μπήκαν στο κτήμα του!

Must Read

Αδιόρθωτη είναι η κατάσταση με τα όπλα στην Κρήτη, καθώς ένας 35χρονος κτηνοτρόφος κόντεψε να γίνει μακαρίτης, όταν δέχτηκε τρεις πυροβολισμούς από έναν ηλικιωμένο, επειδή τα πρόβατά του μπήκαν στην ιδιοκτησία του!

Ο 75χρονος «πιστολέρο» πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον του νεότερου άντρα στην κοινότητα Μέλαμπες του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, με κίνδυνο να τον σκοτώσει επειδή τα ζώα του μπήκαν σε κτήμα του, όπως κατήγγειλε το παραλίγο θύμα.

Oπως είπε στους αστυνομικούς ο 35χρονος, το περιστατικό -που, ευτυχώς, δεν εξελίχθηκε σε μία ακόμα τραγωδία- συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης. Μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς και είδε πως από θαύμα (και αστοχία του ηλικιωμένου) δεν τον είχε πετύχει καμία σφαίρα, έτρεξε στην Αστυνομία να καταγγείλει την επίθεση εναντίον του.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον φερόμενο ως δράστη αλλά δεν τον βρήκαν, ωστόσο, ο 75χρονος εμφανίστηκε μόνος του λίγες ώρες αργότερα στο αστυνομικό τμήμα όπου παρέδωσε την καραμπίνα του και ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε στον αέρα και από μεγάλη απόσταση, χωρίς να προτίθεται να τραυματίσει τον νεότερο κτηνοτρόφο με τον οποίο -όπως είπε- έχει διαπληκτιστεί κι άλλες φορές.

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This