Ζητείται ελπίδα για τον σκυλάκο που βρέθηκε με σφιχτά δεμένο σύρμα στο λαιμό και πληγές (video)

Must Read

Μετά από καταγγελία κατοίκων ότι ένα σκύλος κυκλοφορεί παρατημένος στο Περιστέρι Αμαλιάδας σε άθλιες συνθήκες, με σύρμα σφιχτά δεμένο στον λαιμό του, με πληγές και πρησμένο κεφάλι, η φιλοζωική ένωση Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας, έκανε αγώνα δρόμου να σώσει το τετράποδο.

Το σκυλί που όπως κατήγγειλαν κάτοικοι, πολλοί έδιωχναν και κυνηγούσαν επειδή βρισκόταν σε τραγική κατάσταση, αρκετούς μήνες τώρα, χωρίς να βοηθήσουν έστω απελευθερώνοντας το από σύρμα που δεν το άφηνε να αναπνεύσει, να  κατάφεραν μετά από πολύ κόπο να εντοπίσουν οι εθελοντές της φιλοζωικής.

Το ταλαιπωρημένο και τραυματισμένο πλάσμα που όλοι άφηναν αβοήθητο κατάφερε να βρει επιτέλους θαλπωρή και φροντίδα και μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο όπου θα λάβει θεραπεία για αποκατάσταση.

Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει την αθώα αυτή ψυχή που βασανίστηκε τόσο και ψάχνει λίγη στοργή και μια στέγη, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την  Φιλοζωική Ένωση Αμαλιάδας – Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This