26-5-2020

Τα ράντζα γέμισαν πάλι τους διαδρόμους του νοσοκομείου «Αττικόν»

Ο κορωνοϊός εξασθενεί και τα νοσοκομεία αρχίζουν να υποδέχονται ξανά ασθενείς που το τελευταίο διάστημα απέφευγαν να επισκέπτονται λόγω φόβου μην νοσήσουν.

Συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο «Αττικόν», το οποίο είναι και νοσοκομείο αναφοράς, εμφανίστηκαν 30 ράντζα στους διαδρόμους, καθώς η κίνηση στα εφημερεύοντα παρατηρείται ότι έχει αυξηθεί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), στην εφημερία του νοσοκομείου «Αττικόν» προσήλθαν 528 ασθενείς, που πριν τον κορωνοϊό ήταν 900 κατά μέσο όρο, και έγιναν 240 εισαγωγές, που πριν την πανδημία ήταν περίπου 240.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, καταγγέλλει ότι τα ράντζα εμφανίστηκαν ξανά παρά το γεγονός ότι ο αριθμός της προσέλευσης στο νοσοκομείο παραμένει χαμηλότερος από αυτόν που υπήρχε πριν από την πανδημία:

«Να χαρούμε που φεύγει το πρώτο κύμα κορωνοϊού ή να κλαίμε που επανέρχονται τα ράντζα στα νοσοκομεία; Η κίνηση στα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία παρότι αυξήθηκε τις τελευταίες ημέρες παραμένει μειωμένη σε σχέση με πριν τη πανδημία.Στο Αττικό Νοσοκομείο εμφανίστηκαν τα πρώτα ράντζα μετά από εφημερία. Το πρωί σήμερα εμφανίστηκαν 30 ράντζα»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατεβάστε το app του newsbreak

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

error: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του newsbreak.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
newsbreak.gr

FREE
VIEW