8-7-2020

Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο για μια θέση πάρκινγκ – Κατέληξαν στο νοσοκομείο και τους περιμένει… δικαστήριο!

Τρεις άνδρες, οι οποίοι συνεπλάκησαν το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή Τριανδρία για μία θέση στάθμευσης, όχι μόνο κατέληξαν στο νοσοκομείο, αλλά παραπέμφθηκαν και στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης!

Συγκεκριμένα, δύο αδέλφια, 62 και 57 ετών ήρθαν στα χέρια με έναν 37χρονο γείτονά τους, με αποτέλεσμα μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, για την εξέταση και την περιποίηση των τραυμάτων τους.

Σήμερα, ωστόσο, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών, με τα δύο αδέλφια να φέρουν γάζες στο κεφάλι, ενώ, εις βάρος όλων τους ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τον προσεχή Σεπτέμβρη, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ και προέκυψε από καταθέσεις μαρτύρων, μεταξύ τους προηγήθηκε φραστική αντιπαράθεση, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και ακολούθησε γενική συμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 37χρονος κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης(!), η οποία πάντως δεν βρέθηκε από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο, ενώ τα δύο αδέλφια αντέδρασαν και με τη συνδρομή δύο άγνωστων ατόμων επέφεραν με τη σειρά τους απανωτά χτυπήματα στον νεαρό.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, μεταξύ τους είχαν σημειωθεί προστριβές και κατά το παρελθόν, πάλι για μια θέση πάρκινγκ!

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ