Κάνουν σεμινάρια σε αστυνομικούς για τα δικαιώματα των… ρομά, αλλά για σεμινάρια αυτοπροστασίας ούτε λόγος

Must Read

Αρνητικά σχόλια προκάλεσε στους αστυνομικούς η απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ να στείλει αστυνομικούς των ΔΙΑΣ, ΔΡΑΣΗ (Δ) και ΟΠΚΕ σε τριήμερη εκπαίδευση για τα δικαιώματα ΡΟΜΑ, ομοφυλοφίλων, καταληψιών, οπαδών ομάδων κλπ.

Όπως σχολίασαν στο newsbreak.gr στελέχη των Υπηρεσιών αυτών, αφενός με αυτό τον τρόπο τους φωτογραφίζει ως υπόπτους και τους στοχοποιεί, ενώ εξέφρασαν απορία για το γεγονός ότι ενώ όλες οι υπόλοιπες εκπαιδεύσεις (αυτοάμυνα, αυτοπροστασία, βολές κλπ) έχουν ακυρωθεί με πρόσχημα τον covid19, η συγκεκριμένη αποφασίζεται και πραγματοποιείται εκτάκτως και μάλιστα με διάρκεια 6μηνου.

Φυσικά κανείς δεν ενδιαφέρεται για το προσωπικό των Υπηρεσιών το οποίο για ένα τρίμηνο δεν μπόρεσε να λάβει ούτε μια άδεια καθώς είχαν ανασταλεί με απόφαση του Μ. Χρυσοχοΐδη και τώρα που ήρθε η ώρα να λάβουν τις δικαιούμενες άδειες, οι αιτήσεις τους απορρίπτονται καθώς «δεν βγαίνουν τα μέτρα».

Άραγε πως θα λάβουν καλοκαιρινή άδεια οι υπηρετούντες στις ΔΙΑΣ, Δ, ΟΠΚΕ όταν απαιτούνται κάθε 3 μέρες 20 άτομα να συμμετέχουν σε κάτι που στην καλύτερη περίπτωση δεν χαρακτηρίζεται επείγον;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This