7-7-2020

Η 22χρονη πρώην σύντροφος του «Δράκου του Κάβου» έλυσε τη σιωπή της (video)

Η τελευταία σύντροφος του 47χρονου «Δράκου του κάβου» μίλησε μετά την επεισοδιακή σύλληψή του στον Ant1.

Η 22χρονη Μαρία από τους Παξούς, ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που κάλεσαν οι αστυνομικές αρχές για να βοηθήσουν στον εντοπισμό του βιαστή. Η κοπέλα περιέγραψε ότι ο 47χρονος πέταξε την ευκαιρία να σωφρονιστεί μετά την αποφυλάκισή του και ο ίδιος κατέστρεψε τον εαυτό του:

«Καταλαβαίνω τι έχει περάσει, ήμουν δίπλα του, αλλά μόνος του έθαψε τον εαυτό του, γιατί του δόθηκε μια φορά η ευκαιρία με τον νόμο να βγει έξω, να ξαναφτιάξει την ζωή του και πήγε και έκανε το ίδιο λάθος. Έτσι είναι σαν να ξαναδικαίωσε τα θύματα» ανέφερε η κοπέλα και συνέχισε:

«Μου έλεγε συνέχεια ”Μαρίνα, φοβάμαι…φοβάμαι μήπως μου την έχουνε στημένη για να με ξανακλείσουνε μέσα”. Κατάφερε να κάνει τον κόσμο να τον διώξει, γιατί ενοχλούσε τον κόσμο. Μπήκε σε κάποια μαγαζιά και προσπαθούσε να κλέψει, μετά το έκανε και σε σπίτια», δήλωσε η 22χρονή για τον άνδρα που νοσηλεύεται φρουρούμενος, με σοβαρές κακώσεις στα άκρα και στην μέση, στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας και την επόμενη εβδομάδα θα χειρουργηθεί στον μηρό.

Η 34χρονη Βρετανίδα  γυναίκα που κατήγγειλε την αρπαγή της και τον βιασμό της από τον 47χρονο στηρίζεται ψυχολογικά και φιλοξενείται σε ειδικό ξενώνα προστασίας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ