14-7-2020

Θεσσαλονίκη: Δείτε την κινηματογραφική καταδίωξη αυτοκινήτου με παράνομους μετανάστες – Με 200 χλμ στο αντίθετο ρεύμα (video)

Σκηνές από αστυνομικές ταινίες του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν έξω από  τη Θεσσαλονίκη, όταν  αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν όχημα, στο οποίο επέβαιναν παράνομοι μετανάστες.

Όπως αναφέρει το thestival, που παρουσίασε μάλιστα και βίντεο της καταδίωξης, ο οδηγός του οχήματος αγνόησε το σήμα των αστυνομικών πάτησε γκάζι. Η  καταδίωξη του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οκτώ άτομα ξεκίνησε από το Κιλκίς και κινήθηκε μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Ευζώνων προς το χωριό Άγιος Αθανάσιος.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Άμεση Δράση Θεσσαλονίκη και μεγάλος αριθμός περιπολικών συμμετείχε στο… κυνήγι. Το όχημα με τους μετανάστες μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Βεροίας με μέτωπο προς Θεσσαλονίκη αναπτύσσοντας ταχύτητες που άγγιζαν τα 200 χλμ/ώρα.

Τελικά, στη Νέα Μεσήμβρια, σε αγροτικούς δρόμους, οι αστυνομικοί εγκλώβισαν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τους παράνομους μετανάστες. Δείτε το βίντεο από την καταδίωξη του οχήματος. Στα πρώτα πλάνα φαίνεται το αυτοκίνητο που κινείται στο αντίθετο ρεύμα:

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ