5-7-2020

Ο «δράκος του Κάβου» αρνείται να χειρουργηθεί: «Αφήστε με να πεθάνω»

Αρνήθηκε να χειρουργηθεί σήμερα ο «δράκος του Κάβου», ο οποίος Νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, τραυματισμένος μετά την πτώση πριν από 8 μέρες από χαράδρα στον Άγιο Γόρδιο Λευκίμμης. 

Τότε είχε τραυματιστεί σοβαρά στη μέση και στο ισχίο και οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να του κάνουν επέμβαση, ωστόσο ο 47χρονος δεν δίνει την συγκαταθεσή του και λέει πως προτιμάει να πεθάνει. Ωστόσο, αν δεν χειρουργηθεί ίσως να μην μπορέσει να περπατήσει ποτέ ξανά.

Από την πλευρά τους οι γιατροί υποστηρίζουν πως δεν μπορούν να του κάνουν την επέμβαση  χωρίς ο ίδιος να θέλει και όπως δείχνουν τα πράγματα την την ερχόμενη Τετάρτη να μεταχθεί στο Νοσοκομείο του Κορυδαλλού για να συνεχιστεί η νοσηλεία του.

Θυμίζουμε πως ο 47χρονος εντοπίστηκε το Σάββατο 23 Μαΐου πάνω από την παραλία του Αγίου Γόρδη, σε δύσβατη περιοχή του Παλαιοχωρίου Λευκίμμης, της Νότιας Κέρκυρας. Ο Δημήτρης Ασπιώτης στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς πήδηξε από χαράδρα 200 μέτρων.

Καταζητείτο από τις αρχές του Μαΐου, μετά από καταγγελία για βιασμό μιας 34χρονης Αλβανίδας, ενώ στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για τον βιασμό 6 τουλάχιστον Βρετανίδων τουριστριών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ